Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Leonores nya barnkammare i Hovstallet

28 maj, 2014, 11:26 
Annons
Hovstallet
Vagga-2

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill ska bo i en ny, större våning på Hovstallet under Sverigebesöket.

Annons

Leonore ska få bo på Hovstallet under sitt allra första besök i Sverige.

Svensk barnkammare

Mamma Madeleine har låtit inreda en söt barnkammare i nya våningen på Hovstallet till dottern som döps om bara några dagar.

Större våning

Hovet har bekräftat att det blir en nyrenoverad, större våning som blir familjen O´Neills bostad i Stockholm. Även den är belägen på Hovstallet på Östermalm.

– Familjen har blivit större och kommer att behöva mer plats, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

 Renoverat och nyputsat

Lägenheten har renoverats under en längre tid och förhoppningen är att prinsessan och hennes familj ska kunna flytta in redan nästa vecka.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Madeleine

Prinsessan Madeleine tar med sig sin lilla dotter till Sverige för första gången. Familjen kommer att delta under nationalfirandet den 6 juni innan dopet i Drottningholms slottskyrka den 8 juni.

Annons
Madeleine-3

Så roligt för prinsessan Madeleine att åter få nära till sina vänner som de flesta är citybor på Östermalm. Louise “Lussan” Gottlieb bor exempelvis bara ett stenkast från Hovstallet, så räkna med att det blir många trevliga sommarkvällar i stan för prinsessan och vännerna. Även expojkvännen Jonas Bergström och hans hustru Stephanie af Klercker har sitt hem i området.

Madde-lussan-ao

Svenska folket och turister i Stockholm kan också besöka Hovstallet i sommar.

Finns barnvagnar på Hovstallet

Enligt Kungahuset.se är Hovstallet öppet för allmänheten vid guidade turer. Kom och se vagnar och seldon som används vid officiell representation. Här finns barnvagnar och en släde att beskåda. Hovstallet visas perioden 22 juni -14 augusti: måndag – fredag kl. 14.

 

Av Åsa Bönnelyche
Foto: IBL, Stella Pictures

 

Annons