Prinsessan Mabel har hittat tillbaka till livet

mabel-mette-marit-twitter

Den holländska prinsessan Mabel som så tragiskt förlorat sin make prins Johan Friso efter en skidolycka ser ut att ha hittat tillbaka till livet.

Prinsessan Mabel, som här på bilden ses med kronprinsessan Mette-Marit, ser ut att få behålla sin plats i kungahuset. Några tyska tidningar berättar att prinsessan Beatrix och kung Willem-Alexander nu gett Mabel möjligheten att söka sig och döttrarna ett nytt liv och kanske också en ny make i framtiden. Dessutom säger tidningarna att hon alltid kommer att tillhöra kungafamiljen.

mabel-beatrix-ste

Prinsessan Mabel tillsammans med prinsessan Beatrix, landets forna drottning tillika mor till prins Johan Friso.

Mabel var som ni säkert minns bekant med den ökände knarkhandlaren Klaas Bruinsmaa och många tyckte det inte var så lämpligt att hon gifte sig med prinsen. Mabel har dock genom åren blivit en älskad medlem av kungafamiljen.

johan-friso-mabel-ste

Lavin i alperna

Maken prins Johan Friso råkade ju ut för en skidolycka efter en lavin i alperna, efter ett och ett halvt år i koma så avled den nederländske prinsen till stor sorg för hela familjen. Men nu ser det ändå ut som livet börjar ljusna något.

mabel-ste

Firade Lucia

På sin twitter-sida skriver prinsessan bland annat om hur hon firat Lucia på svenska ambassaden i London och visar med en bild hur trevligt det var. Så berättar hon om sina engagemang bland annat för att stoppa äktenskap för unga flickor. Det är också från twitter vi tagit bilden på prinsessan Mabel och kronprinsessan Mette-Marit.

mabel-ste

Av Agneta Nisbeth

Foto: Twitter/prinsessan Mabel och Stella Pictures