Prinsessan Madeleine är hemma i Sverige igen

Prinsessan Madeleine är hemma igen.

Prinsessan Madeleine är hemma igen. Bilden är tagen vid ett tidigare tillfälle.

Prinsessan Madeleine har nu kommit tillbaka till Sverige. Hon landade på Arlanda under tisdagsmorgonen. Vad hon nu ska göra är ännu oklart.

Prinsessan Madeleine är åter i Sverige. Efter några veckor i USA var det igår åter dags att komma tillbaka till fosterlandet. Visserligen var det sagt att prinsessan skulle stanna fram till den 30 maj, men tydligen har planerna ändrats. Tidigare har hovet sagt att Madeleine inte mår så bra och det var därför hon ställde in framträdandet i Seattle i förra veckan.

En artikel i New York Post.

En artikel i New York Post.

Intensiva veckor

Men prinsessan har i alla fall haft några intensiva veckor i New York där Madeleine bland annat arbetade för Childhood Foundation, men också passade på att njuta av livet igen efter separationen från Jonas Bergström. Ett liv som singel i häftiga New York. Något som också uppmärksammats av amerikansk press med artiklar i bland annat New York Post.

Krogbesök

Det blev därför lite trevlig shopping för prinsessan, samt några trevliga krogkvällar med väninnorna. Det vill säga modejournalisten Sofi Fahrman, Lovisa de Geer och Mini Andén som numera inte bara kan skriva fotomodell på sitt visitkort, utan också skådespelerska. Bland annat såg de luncha tillsammans på innekrogen Balthazar’s i New York

I åtta år höll prinsessan Madeleines och Jonas Bergströms kärlek.

I åtta år höll prinsessan Madeleines och Jonas Bergströms kärlek.

Singel igen

Så nu är hon singel igen, prinsessan Madeleine. Frågan alla ställer sig är vad hon kommer att göra nu? Blir det kanske en ny resa över Atlanten till USA, landet hon verkar älska? Eller ska hon ta itu med nya projekt här hemma i Sverige? Frågorna är många och spekulationerna om möjligt ännu fler.

Läs mer om vad som hänt med Jonas Bergström och vad som nu händer med deras hem i det nya numret av Svensk Damtidning.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Foto Charles Hammarsten, faksimil New York Post.