Prinsessan Madeleine – bilderna visar lyxlivet i Florida

Prinsessan Madeleine lever ett hemligt lyxliv i Florida. Och då använder hon sig av ett annat namn.

Prinsessan Madeleine är en väldigt social person. Som ung blev hon ofta beskriven som "partyprinsessan" för att hon ofta tydde sig till större grupper, sällan sågs på egen hand. Och den vanan lever kvar hos henne, även om hon bytt Stockholm mot Miami och nattklubbar mot småbarnsliv.

Men vilka är det egentligen som Madeleine umgås med under sina sociala samkväm? Nu har vi fått en inblick i detta, via societetsbloggaren Debbie Bancroft.

Prinsessan Madeleine lever hemligt lyxliv – här är bilderna

I ett inlägg på sajten New York Social Diary beskriver Debbie hur hon reser ner till Miami för att besöka vännen Ann Barish (inlägget är skrivet i februari, alltså före pandemin). Ann är gift med den kände Hollywood-producenten Keith Barish, mannen bakom sådana succéer som Jagad med Harrison Ford och Sophies val med Meryl Streep.

"Ann höll i en underbar lunch med en blandning av några fantastiska vänner till mig varav vissa har flyttat från New York och några nya bekantskaper", skriver Debbie.

Och vem var också där, i det illustra sällskapet? Jo, ingen annan än Madeleine. Men i Debbies inlägg tituleras hon inte som prinsessa. Faktum är att hennes status som kunglighet inte nämns överhuvudtaget i inlägget. Kan det vara Madeleine som efterfrågat detta, av integritetsskäl?

"Vackra Madeleine O'Neill har flyttat hit från Sverige via London", skriver Debbie.

"Vi firade Alla hjärtans dag ihop med en damlunch på tre timmar. Vi lyxar inte till det på det sättet i New York. Jag noterade också att kvinnorna verkar ha tagit kontroll över sitt eget Alla hjärtans dag-firande. På det sättet slipper man bli besviken!"

Fick ett specialgjort kort av värden

Samtliga gäster fick specialgjorda kort som placerats vid deras plats vid bordet. På Madeleines kort hade Ann gjort en blandning av den svenska och den amerikanska flaggan, för att belysa hennes dubbla nationalitet.

LÄS MER: Så var Silvias brors hemliga begravning

LÄS MER: Silvias innersta krets – så lever de idag