Prinsessan Madeleine: Det känns jättebra!

madeleine-2-ibl
madeleine-3-ibl

Prinsessan Madeleine var under gårdagen på Spotifys huvudkontor i Stockholm för att lansera Childhoodkampanjen Thank You. Naturligtvis kommenterade hon även sin graviditet.

Det var verkligen en glad av avspänd prinsessa som under torsdagen kom till Spotifys huvudkontor i Stockholm för att lansera Childhoodkampanjen Thank You.

– Det känns jättebra, sa hon när frågan om hon känner inför den kommande bebisen som hon och maken Chris O’Neill ska få i mars nästa år.

Tackade Victoria

Men prinsessan var ju där för att prata om den nya Childhoodkampanjen där man kan skicka en hälsning och låt till en person som betyder mycket för en.

– Jag är så otroligt glad och stolt över att stå här och tacka alla som varit med i projektet. Först och främst vill jag tacka min mamma men också min syster Victoria. Hon har varit otroligt stöttande genom åren och gett kloka råd, vilket behövs.

madeleine-4-ibl

Skriver på Facebook

På sin egen Facebooksida skriver prinsessan Madeleine:

– I am so proud that today is the official launch event of “ThankYou by Childhood” in Sweden! It has been very rewarding but also challenging to be the project leader of this international campaign. I have learned so much and worked with so many smart and dedicated people…..

madeleine-5-ibl

Läs mer på Facebook här››

Läs mer om kampanjen här››

Läs ett längre reportage från dagen i nästa nummer av Svensk Damtidning.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Karin Törnblom/IBL

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: