Prinsessan Madeleine – det privata avslöjandet om barnen

Prinsessan Madeleine Prinsessan Leonore Prins Nicolas Prinsessan Adrienne Miami Florida

Coola Leonore. Adrienne som älskar allt prinsessigt. Och prins Nicolas som femårig tuffing. Vilken kul glimt av de kungliga Florida-barnen!
Därför har Madeleines och Chris barn så ovanliga namn!
Slå på ljud

Det är en riktigt härlig bild som prinsessan Madeleine bjuder på från det kungliga Halloween-firandet i Florida – och den avslöjar att familjen Bernadotte-O’Neill just nu har gula dödskallar på kransen som dinglar på dörren till 16-rumsvillan i Miami!

Men Madeleines bild ger också en fin liten glimt av barnens olika personligheter. De har ju fått välja sina kostymer själva.

Prinsessan Madeleine Prins Nicolas Prinsessan Leonore Prinsessan Adrienne Halloween Miami Florida

Två grinande pumpor vaktar ytterdörren hemma hos familjen Bernadotte-O’Neill i Florida.

Minstingen prinsessan Adrienne är till exempel inne i gulligaste prinsessperioden och ville klä ut sig till sin stora idol, prinsessan Elsa i Disney-filmen Frost. Så där står hon på trappan, med trollspöet i den ena handen och Elsa-dockan i den andra. Och tiaran, den är ju verkligen som en gullig låtsasversion av mamma Madeleines maffiga turkosa akvamariner.

Prinsessan Adrienne Prinsessan Madeleine

Mor och dotter i tiara.

Men att hon själv är prinsessa – det har två och ett halvt år gamla Adrienne ingen koll på, och själv brukar prinsessan Madeleine säga att allt det där får komma tids nog.

LÄS OCKSÅ: Madeleine och Chris – detaljerna om mångmiljonaffären

Prins Nicolas verkar för sin del vara fascinerad av tuffingarna i den amerikanska flottans insatsstyrka, de som kallas Navy Seals. Han kör på kamoflagemönstrat och svart väst med Navy Seals typiska emblem. Sådana utklädningsdräkter för barn finns färdiga att beställa på nätet, så det var bara för prinsessan Madeleine att slå till.

Prins Nicolas Prinsessan Leonore Halloween 2020 Miami Florida

Det skiljer bara 16 månader mellan prins Nicolas, 5, och prinsessan Leonore, 6.

Prinsessan Leonore har lämnat Frost-stadiet, hon är mer inne på coola Disney-filmen Descendants. Högst på hennes önskelista stod därför lila hår, precis som tonårstjejen Mal har i den filmen.

Och över det här busiga Trick or Treat-gänget vakade alltså Catwoman, alias prinsessan Madeleine.

Prinsessan Madeleine som Catwoman. Och bakom dinglar kransen med de gula dödsskallarna.

Numera är det enbart Madeleine själv som håller i rodret när det gäller bilder på barnen, en nyordning som trädde i kraft ganska direkt efter att morfar kungen drog in deras Kungliga Höghet-titlar. Men nu tyckte hon att det var lite kul att få bjuda på den här charmiga bilden från deras coronasäkrade godisrunda. Det enda som saknas är bilden på Chris!

LÄS OCKSÅ: Madeleine och Chris – ärliga orden om förhållandet

Foto: TT, Instagram, Anna-Lena Ahlström/Kungliga Hovstaterna.