Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleine fångad på bild i Sverige utan Chris – timmar innan festen

13 sep, 2023, 14:34 
Prinsessan Madeleine har fångats på bild i Sverige – men var är Chris O'Neill?
Annons

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill kunde inte hålla sig borta från Sverige när kungen firar 50. Det var en självklarhet att sätta sig på planet och resa över Atlanten. Allt för att kunna vara med när Madeleines far firar en makalös milstolpe.

Johan T Lindwall: Därför vägrar Chris att flytta till SverigeBrand logo
Johan T Lindwall: Därför vägrar Chris att flytta till Sverige

Nya bilderna på prinsessan Madeleine

Expressen var först med att rapportera om att Madeleine och Chris nu befinner sig i Sverige. Svensk Dam kan nu presentera de första bilderna efter Madeleines ankomst i Sverige. Det är som vanligt en stilrent klädd Floridaprinsessa vi får se – även om hon lär ha sparat det mest potenta modekrutet till festligheterna i helgen. Chris är inte vid hennes sida, men vi får anta att han också har beträtt svensk mark vid det här laget.

Annons

Madeleine och Chris kommer att ha ett fullspäckat schema under besöket i Sverige. Den första hållpunkten blir Kungliga Operans jubileumsföreställning på Drottningholms slottsteater. Då kommer de bänka sig bredvid kungen, drottning Silvia, kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prins Carl Philip och prinsessan Sofia.

Det här äger rum den 14:e – dagen därpå är den officiella jubileumsdagen. Då blir det Te Deum – den kungliga tacksägelsegudstjänsten – i Slottskyrkan och därefter sångarhyllning på Yttre borggården.

Chris O'Neills stora prövning: stor galamiddag

Höjdpunkten blir Chris första kungliga galamiddag på nästan sex år. Kungen har bjudit internationella kungligheter och andra storheter till en bankett i Rikssalen.

Annons

Madeleine och Chris är inte klara där. På lördag kväll ska de på en konsert som Stockholm stads konsert anordnat på Norrbro, i kungens ära. Då ska artister som Lill Lindfors, Björn Skifs, Sabina Ddumba, Tomas Ledin, Loreen, Magnus Uggla, Molly Sandén och Peter Jöback uppträda.

Annons