Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Prinsessan Madeleine firade med EU-höjdarna

02 jul, 2009, 13:55 
Agneta Nisbeth
Annons

Drottning Silvia hälsas välkommen till Skansen
Drottning Silvia hälsas välkommen till Skansen

Kungaparet och prinsessan Madeleine kom till Skansen tillsammans med statsminister Fredrik Reinfeldt för att fira att Sverige tagit över ordförandeskapet i EU.

Det är nu Sverige som tagit över rodret för EU, i alla fall för ett halvår framåt. Detta firades bland annat med en invigningsceremoni på Skansen i Stockholm.

Prinsessan Madeleine mötte EU-toppar
Prinsessan Madeleine mötte EU-toppar

EU-kommissionens ordförande José Manuel Barroso skämtade om att han inte trodde vädret kunde vara så här bra i landet, medan alla utom kungaparet såg ut att svettas denna oväntat varma sommarkväll.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsessan Madeleine såg i alla fall hur fräsch ut som helst och allas blickar föll på henne, både vad det gäller EU-höjdare och vanliga Skansen-besökare.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons