Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleine firar födelsedagen i USA

24 maj, 2011, 11:05 
Agneta Nisbeth
Annons

Nej, hon kommer inte hem till sin födelsedag heller. Prinsessan Madeleine är numera en sällsynt gäst i kungariket Sverige.

Inte nog med att fästmannen Jonas Bergström svek henne. Alla döttrars förebild brukar vara pappa. Men kungen har ju som bekant varit i blåsväder på senaste tiden efter avslöjandena i boken “Den ofrivillige monarken”. Därför är det kanske inte så konstigt att Madeleine inte dök upp på hans födelsedag. Inte vill hon fira sin egen födelsedag med familjen heller. I den kungliga kalendern på hovets hemsida finns heller inget inplanerat just den dagen.

Annons

– Hon har inga planer på att lämna USA, berättar vår källa.

Nätverk av vänner

Den 10 juni fyller Madeleine 29 år. Med all sannolikhet får hon bjuda sin älskade på en bit prinsesstårta. En kungadotter behöver knappast sitta ensam när hon fyller år, trots att familjen befinner sig på andra sidan Atlanten. Efter tolv månader i New York har prinsessan byggt upp ett liv, ett nätverk av vänner och dessutom har hon träffat en ny man, Chris.

Kärleken spirar

Bilderna som finns på paret är få, men vittnar om att kärleken spirar. Drottning Silvia har också träffat Chris, vilket tyder på att relationen är stabil och är av det allvarligare slaget.

– Det hade ju varit en fullträff för kungafamiljen om Madeleine förlovade sig nu, berättar vår källa.

Ja, i den bästa av världar ger Chris sin födelsedagsflicka en kyss på munnen och en gnistrande ring på fingret!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons