Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleine hinner gifta sig före Victoria!

14 apr, 2009, 09:38 
Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling har tänt gnistan hos prinsessan Madeleine och Jonas Bergström. Nu är deras längtan att gifta sig oerhört stor. Drömmen att få säga ja till Jonas har funnits länge hos Madeleine, skvallrar vännerna. Kanske tar prinsessan och Jonas chansen att "köra om" Victoria?
Annons

Nu är det fritt fram för lillasyster Madeleine att bekräfta sin kärlek till Jonas Bergström. Det dröjer säkerligen inte länge förrän vi får se ett nytt fästfolk i förlovningssoffan i prinsessan Sibyllas våning på slottet. Tänk er söta Madeleine med en gnistrande ring på fingret och stilige juristen Jonas Bergström bredvid. Vilket par!

Kronprinsessan Victorias och Daniel Westlings förlovning blir rekordlång. Kungaparets eklatering i mars 1976 följdes av ett storståtligt bröllop i juni. Men inte förrän i juni 2010 får vi se kronprinsessan skrida altargången fram i Storkyrkan.

Inga formella hinder för Madeleine

Är det rimligt att prinsessan Madeleine måste vänta ytterligare ett år innan hon förlovar sig? Eller kan hon och Jonas slå till när som helst under detta år?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Det finns inga formella hinder, säger etikettexpert Magdalena Ribbing.

Men däremot är det inte många av dem som Svensk Damtidning talat med som tror att en ny kunglig förlovning kommer att ske under den närmaste tiden. Anders Sundling på danska Se&Hör säger:

Annons

– Jag tror inte att Madeleine och Jonas förlovar sig före bröllopet mellan Victoria och Daniel. Det vore ytterst opassande och dålig stil av Madeleine att stjäla uppmärksamhet från kronprinsessan. I Danmark väntade prins Joachim med att presentera Marie tills Frederik och Mary gift sig.

Samtidigt så vore det ju perfekt för kronprinsessan Victoria och Daniel Westling att få en “generalrepetition” serverad av lillasyster Madeleine. Vilken chans för Daniel att ytterligare få bekanta sig med några kungligheter, innan han själv står i kunglig fokus i bröllopsfrack!

 

Foto: TT

Annons