Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleine hoppas få sällskap av väninnan ”Lussan” med barnvagn...

09 dec, 2009, 09:06 
Agneta Nisbeth
Annons
madeleine-ochLussan

Kronprinsessan har redan nio stycken. Prinsessan Madeleine har ännu så länge bara ett enda.Och det är hon tacksam för. För prinsessan Madeleine vill gärna göra väninnorna sällskap med barnvagnen i Hagaparken.

Vad handlar det om? Gudbarn så klart…

Patrick Sommerlath
Madeleine och Carl Philip är gudföräldrar till Patricks och Malines tvillingar.

Kronprinsessan Victoria har sin ”tärnpakt” med väninnorna Caroline Dinkelspiel och Caroline Nilsson. När de var tonåringar lovade de att vara tärnor på varandras bröllop.
Madeleine sägs ha en pakt av ett annat slag… Än så länge har inte så många av hennes och Jonas Bergströms vänner blivit föräldrar. De väntar in sina kungliga vänner!

Annons

Det ryktas att prinsessan Madeleine och bästa väninnan Louise ”Lussan” Gottlieb, som är sambo med Gustav Thott, hoppas få njuta av mammaledighet tillsammans. Är man bästa väninnor så är man!

I Madeleines närmaste tjejgäng återfinns också Lovisa de Geer, Emma Pernald, Veronica Arph, Ellen Dinkelspiel och Katarina von Horn.

Katarina, som redan är mamma till Nathalie, 1 år, och Ellen Dinkelspiel, nygift med Jan ”Bröli” Dinkelspiel, kan också antas ingå i det kungliga ”lattegänget” med barnvagnar våren 2011.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Tur att det blev tvillingar!

Än så länge har Madeleine bara ett gudbarn, men som sagt, det lär snart bli fler. Det var i september i år som prinsessan fick äran att bli gudmor. Madeleine och prins Carl Philip blev då gudföräldrar till var sin tvilling, Chloé respektive Anais, 1 år gamla. Pappa är kungabarnens kusin Patrick Sommerlath och mamma heter Maline Luego.

Av Johanna Fredriksson och Eva Österlind

Foto: IBL

Annons