Prinsessan Madeleine i Sverige – oväntade mötet med Pernilla Wahlgren på krogen

27 feb, 2022, 11:02 
AvIndra Nordemar

Pernilla Wahlgren mötte prinsessan Madeleine ute i Stockholms nöjesvimmel.

Annons
7 saker du inte visste om prinsessan Madeleine
7 saker du inte visste om prinsessan Madeleine

För drygt en månad sedan lämnade prinsessan Madeleine och Chris O'Neill samt barnen Leonore, Nicolas och Adrienne Sverige efter att ha firat jul och nyår med kungafamiljen.

Vanligtvis brukar det gå ungefär ett halvår emellan visiterna, men nyligen sågs Madeleine på svensk mark igen. Ett besök som mer eller mindre gick under radarn.

Men en inte helt väntad person som fick nys om Madeleines Sverigevisit var Pernilla Wahlgren, som plötsligt stötte på prinsessan ute på en krog i Stockholm.

Prinsessan Madeleine i Sverige utan Chris och barnen

Madeleine bor som bekant med sin familj i solstaten Florida. Tidigare har de bott i både New York och London men hösten 2018 bosatte de sig i Miami.

Att bo i Sverige är inget som lockar prinsessfamiljen. Framför allt inte Chris. Han trivs bäst på utländsk mark där han inte blir igenkänd.

Annons

Men under jul- och sommarloven, då barnen är lediga, passar de vanligtvis på att besöka prinsessans hemland. Men i mitten av februari reste Madeleine plötsligt till Sverige på egen hand.

– Vi kan bekräfta att prinsessan Madeleine är i Sverige. Hon är här själv utan familjen för en privat begravning. Hon bor på hovstallet och kommer inom kort åka tillbaka, sa Margareta Thorgren, hovets informationschef, då.

Pernilla Wahlgrens plötsliga möte med Madeleine

Men Madeleine hann även klämma in en kväll ute på stan med sina vänninor, vilket Pernilla Wahlgren bekräftar i sin podcast som hon har med Sofia Wistam.

Det var när Pernilla var ute och åt på en av Björn Frantzéns trendiga krogar, Brasserie Astoria, på Östermalm som hon fick syn på Madeleine.

– Då var prinsessan Madeleine där med några tjejkompisar och hon är så sjukt snygg. Jag måste verkligen säga det att hon är så vacker. Och det är lite kul för när jag var ung fick jag ofta höra ”gud vad du är lik prinsessan Madeleine” eller ”vad hon är lik dig”. Så det unga Pernilla Wahlgren var lite lik, säger hon i podden och fortsätter:

Annons

– I dag är vi inte lika, inte ett dugg. Men jag kan förstå, vissa bilder på mig som ung påminner om prinsessan.

Sofia Wistam delar dock inte den åsikten.

– Jag säger att det som ni har är då ögonbrynen lite, skulle jag säga...

– Inte jättelik Pernilla, jag är ledsen, säger hon skrattandes.

Foto: TT

Annons