Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleine kommer hem till Victoriadagen

08 apr, 2011, 07:54 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Prinsessan Madeleine kommer i alla fall hem till Victoriadagen på Öland i sommar, men hon uteblir från pappa kungens födelsedag i april.

På hovets hemsida kan man nu läsa i den kungliga kalendern att prinsessan Madeleine inte kommer att dyka upp på sin pappas födelsedag den 30 april. På den yttre borggården vid Kungliga slottet denna dag återfinns bara kungaparet. Anledningen till att kronprinsessan Victoria och prins Daniel inte heller medverkar är att de då är på väg till bröllopet i London.

Annons

Till San Fransisco

Prinsessan Madeleine ska åka på en projektresa till San Franciso den 4 maj, men prins Carl Philip har inga engagemang just runt kungens födelsedag. Däremot kommer vi att få se prinsessan Madeliene hemma i Sverige igen – på Victoriadagen den 14 juli. Hon får då sällskap av hela den kungliga familjen, alltså även prins Carl Philip.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons