Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill flyttar

prinsessan madeleine flyttar

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill gör en livsförändring. Enligt nya, amerikanska, uppgifter lämnar de nu den amerikanska lyxvillan.

För 1,5 år sedan flyttade prinsessan Madeleine och Chris O’Neill till soligare breddgrader. De lämnade Londonvåningen för en lyxvilla i Miami, med pool utanför dörren, palmer på tomten och en klassisk, amerikansk, veranda.

– De flyttar till Florida för att det är en bra utgångspunkt för Chris verksamhet och barnen är ännu i förskoleåldern, sa hovets informationschef Margareta Thorgren i samband med flytten.

Madeleine och Chris äger inte huset utan har stått skrivna som hyresgäster.

Madeleines och Chris livsförändring

Förra året låg huset dock ute till försäljning. Utgångspriset, för de 700 kvadratmetrarna, låg då på 29 miljoner kronor och via annonsen kunde man läsa om både tennisbana och vinkällare.

Annonsen ligger fortfarande ute men nu har mäklaren ändrat ordet “buy” till “rent”. Huset har inte blivit sålt och nu letar man istället efter några nya hyresgäster vilket betyder att Madeleine och Chris flyttar. Svensk Damtidning har även pratat med människor nära Madeleine som säger att så är fallet.

När vi vänder oss till hovet svarar det så här:

Ska prinsessan Madeleine och Chris O’Neill flyttar? 

– Det hör till deras privata liv. Det jag kan säga är att de fortsatt bor kvar i Florida, säger hovets informationschef Margareta Thorgren.

Huset är ledigt från och med den 7 februari, enligt mäklarannonsen, så om lite mer än två veckor ska Madeleine och Chris alltså ha packat sina saker.

prenumerera på svensk damtidning

Foto: TT