Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill förnedras i utländsk press: "De är desperata"

11 nov, 2023, 18:00 
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessparet blir nedskrivna!
Annons

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill är det mest gåtfulla paret i det svenska kungahuset. Det pågår en hel del på andra sidan Atlanten som vi inte får insyn i. Då och då dyker det upp små korn information som genast ska analyseras sönder och samman – och nagelfarandet sker även utanför Sveriges gränser!

Madeleine nobbar Nobel – i Sverige • Sprickan total: Harry inte bjuden till Charles fest • Chris nya miljonsmäll – 3 kungliga snackisar från vecka 45!Brand logo
Madeleine nobbar Nobel – i Sverige • Sprickan total: Harry inte bjuden till Charles fest • Chris nya miljonsmäll – 3 kungliga snackisar från vecka 45!

Så är fallet med prinsessmakarnas fastighetsaffärer. Vi vet att Madeleine och Chris la ut sin Pinecrest-villa till försäljning inför flytten hem till Sverige. Men så blev flytten uppskjuten och husannonsen försvann. Bara för att dyka upp igen – med ett nytt pris!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill beskrivs som desperata

Det nya erbjudandet ger dig möjlighet att köpa Madeleines hus för 79,2 miljoner – vilket är 3,8 miljoner kronor billigare än förra gången.

Annons

Det här är något som uppmärksammas världen över, bland annat i Tyskland. Berömda Bild Zeitung har skrivit en artikel om prissänkningen, där man faktiskt passar på att uttala sig lite respektlöst om Madeleine och Chris.

Så här lyder ett stycke i artikeln.

"Nu försöker prinsessan Madeleine och hennes make igen. Prisen är på 7,23 miljoner dollar. Ett ganska desperat drag?", skriver Bild Zeitung.

Samtidigt ska det sägas att Bild Zeitung är väldigt snälla när de ska beskriva bostaden i sig.

"Prinsessan Madeleine bor så chict i Florida", skriver de till exempel.

Så bor prinsessan Madeleine

Bostaden på 600 kvadratmeter går inte av för hackor. Köparen får pool, åtta sovrum, sex badram, en rymlig walk-in-closet och en trädgård som är perfekt för fest och umgänge.

Varför vill då Madeleine lämna allt detta för Sverige?

Johan T Lindwall: ”Madeleine och Chris smått desperata”Brand logo
Johan T Lindwall: ”Madeleine och Chris smått desperata”

– Madeleine har helt enkelt tröttnat. Hon har tröttnat på att sitta hela dagarna hemma i sin 80-miljonersvilla utan större socialt umgänge. Alla hennes närmaste väninnor lever sina liv hemma i Stockholm – Madeleine har en hel Atlanten mellan sig, vännerna och resten av familjen, säger Svensk Dams chefredaktör Johan T Lindwall.

Annons