Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleine och Jonas går skilda vägar!

24 apr, 2010, 14:20 
Agneta Nisbeth
Annons

 

Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström har separerat.
Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström har separerat.

Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström har separerat. På hovets hemsida har man nu lagt ut ett meddelande där man bekräftat en brytning mellan prinsessan och hennes fästman.

På hovets hemsida kan man nu läsa följande:

“Efter moget övervägande har Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström fattat ett gemensamt beslut att gå skilda vägar. De har kommit fram till att det bästa för dem är att de går vidare på var sitt håll”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Ber om respekt

Hovet vädjar också om att medierna visar dem respekt och hänsyn inför detta beslut:

“De behöver lugn och ro i denna svåra situation. Mediernas extrema bevakning underlättar inte situationen för dem. Vi ber om förståelse för att ytterligare uttalanden inte kommer att ges.”

Prinsessan Madeleine har precis lämnat landet för att resa till USA och New York där hon den närmsta tiden ska arbeta för Childhood.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

Läs mer om Madeleines & Jonas kärlekskris:
» Hovet följde vår kunglige krönikörs Daniel Nyhléns råd:

Annons