Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleine om lyckan över ”Lussans” baby

01 nov, 2019, 14:10 
Prinsessan Madeleine lyckönskar Louise Lussan Thott och hennes man Gustav
Lyckönskningarna strömmar in hos Madeleine-vänninan ”Lussan” Thott. Och igår kom ett alldeles speciellt samtal från Miami, Florida.
Annons
Har du koll på snackisarna från vecka 44?Brand logo
Har du koll på snackisarna från vecka 44?

I går kom han äntligen till världen – Louise och Gustav Thotts lille son, och prinsessan Madeleine som följt bästisen ”Lussans” graviditet på nära håll, om än från andra sidan Atlanten, var bland de allra första att lyckönska:

– Oh, så roligt. Louise är en nära vän till prinsessan Madeleine och hon har gratulerat Louise och hela den nya lilla familjen, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Damtidning.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prinsessan Madeleine och Louise ”Lussan” Thott på bröllop 2018.
Madeleine och Lussan på bröllop förra sommaren.

Mamma- och barn-buketterna strömmar med andra ord in till paret Thott. Deras lilla torsdagsbarn har nu hunnit bli en dag gammal, och han har ännu inte hunnit få något namn. Men i familjen är lyckan stor över Lussans och Gustavs förstfödda.

– Allt har gått jättebra! sa baby Thotts glada och nyblivna mormor Carola Gottlieb till Svensk Damtidning nu på morgonen.

Carola och Fredrik Gottlieb med drottning Silvia.
De nyblivna morföräldrarna Carola och Fredrik Gottlieb med drottning Silvia.

Prinsessan Madeleine kommer hem till dopet

Prinsessan Madeleine, ja hon blir gudmor förstås. Och om paret Thott håller sig till samma tidsschema som kungafamiljen och har dop när deras son är tre månader gammal så finns det en chans att detta kommer att kunna äga rum lagom till att Madeleine och Chris och deras barn är i Sverige för sitt (ibland förlängda) julfirande. Eller så får prinsessan Madeleine helt enkelt flyga hem en extra gång framåt januari-februari.

Foto: TT, Patrik Österberg/Svensk Damtidning.

Annons