Prinsessan Madeleine på bal med Donald Trump

Prinsessan Madeleine sågs häromveckan ute i New York tillsammans med den nye pojkvännen Chris O’Neill. I söndags var hon Röda Kors-bal i Florida med Donald Trump.

I söndags var det dags för 54th International Red Cross Ball på Mar-a-Lago i Palm Beach i Florida. På plats fanns naturligtvis fastighetsmogulen Donald Trump som också äger Mar-a-Lago, men även prinsessan Madeleine gästade festen i år. Bara några dagar innan sågs hon i New York med nye pojkvännen Chris O’Neill.

Smaragdgrön klänning

Madeleine, som var tjusig i sin smaragdgröna klänning, såg ut att trivas och ställde glatt upp på bilder med än den ena än den andra berömdheten. På bilden här ovan ser vi henne med Donald Trump och Camilla Olsson. Det var runt 300 gäster som alla hade betalt 1000 dollar per person för att få mingla med politiker, kändisar och mäktiga affärsmän.

På bilden här ovan ser vi prinsessan Madeleine med Bill Nelson.

Mingel med prinsessa

Amerikanska källor menar att prinsessan Madeleines närvaro på festen gjorde den betydligt hetare än vanligt, även om de är vana att ha Hollýwoodkändisar som gäster.

– Det är en stor sak för Röda Korset att få hit en riktig prinsessa hon drar alltid in mer pengar, säger en källa till page2live.com.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Prinsessan Madeleine får 3,5 miljoner i skadestånd››

Prinsessan Madeleine har nu fått ännu fler uppdrag på sin agenda››

Stenrike Christopher O’Neill – är han Madeleines nye kille››