Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleine på opera-party med Chris och hans mamma

08 aug, 2011, 11:29 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Prinsessan Madeleines och Chris kärlekssommar fortsätter. I helgen reste paret till Salzburg för att njuta av sol, bad och festligheter. Madeleine fick dessutom chansen att träffa svärmor.

Från Schweiz, via Italien, till Salzburg. Prinsessan Madeleines och Chris O’Neills kärleksresa fortsätter. I helgen var det förälskade paret på plats i Österrike för att närvara på den operahelg, Amadeusfestivalen, som Chris mor, Eva Maria O’Neill, anordnar varje år. Förutom att umgås med sin “svärmor” och gästa hennes festligheter hann Madeleine också med att sola, bada och ta en tur på vattnet i båt, rapporterar kvällstidningen Expressen.

Annons

Myste med varandra

Tillsammans med Chris njöt prinsessan i fulla drag av sina sista lediga dagar innan höstens späckade schema snart kör igång. Paret bodde på lyxiga hotellet Schloss Fuschl där de lunchade, småpratade med vänner och myste med varandra. På kvällen gjorde prinsessan Madeleine entré på festivalen i blå klänning, höga klackar och utslaget hår. Snyggare än någonsin!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: Scanpix

Läs även:

Annons