Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleine på tjejhelg med väninnorna

29 mar, 2010, 15:49 
Agneta Nisbeth
Annons
Prinsessan Madeleine med sina väninnor i Verbier.
Prinsessan Madeleine med sina väninnor i Verbier.

Prinsessan Madeleine har varit på en liten mysig weekend-tripp till Schweiz med sina närmaste väninnor. Här ser vi dem vandra runt i solen på den lyxiga skidorten Verbiers gator.

När prinsessan Madeleine vandrade gatorna fram i Verbier så fanns bara hennes närmsta väninnor på plats. En härlig tjejhelg med andra ord, där väninnorna kan snacka om allt och inget, utan sina respektive. För av prinsessans pojkvän Jonas Bergström sågs inte en skymt under helgen, trots att de är på väg att gifta sig. Ett exakt datum för bröllopet är ännu inte satt, kanske blir det första nästa år.

Men prinsessan såg i alla fall ut att njuta av alpernas sol tillsammans med sina väninnor, det vill säga Charlotte Cederlund, som innan hon gifte sig hette Kreuger, Katarina von Horn och Lovisa de Geer.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL

Annons