Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleine på Wallenberg-utställning

20 apr, 2012, 08:49 
Agneta Nisbeth
Annons

Åh så snygg! Prinsessan Madeleine verkligen strålade när hon kom till högtidlighållandet av Raoul Wallenbergs minne i Washington.

Annons

Prinsessan Madeleine visade upp en ny läcker stil och hon var verkligen strålade glad när mötte fotograferna i torsdags.

Raoul Wallenberg

Den svenska prinsessan kom då till högtidlighållandet av Raoul Wallenbergs minne på den svenska ambassaden i Washington. Man uppmärksammade det hela med en utställning, To Me There’s No Other Choice: Raoul Wallenberg 1912-2012.

Talade under kvällen

På plats fanns givetvis också ambassadören Jonas Hafström. Talade under kvällen var Per Westerberg som också följde med en av de överlevande från koncentrationslägren för att tända ett av sex ljus till minne av offren.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons