Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleine sticker iväg till New York

14 apr, 2010, 14:02 
Agneta Nisbeth
Annons

Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström.
Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström.

Prinsessan Madeleine har tydligen beslutat sig för att resa över till USA. På hovets hemsida har man nu lagt upp lite information om vad prinsessan ska göra den närmaste tiden, nämligen resa till New York för att arbeta på

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Utländska tidningar skriver nu spaltmeter om den påstådda krisen i förhållandet mellan prinsessan Madeleine och Jonas Bergström. Eftersom paret inte setts ihop sedan december har krisryktena kring paret växt sig allt starkare och som vi tidigare skrivit har även drottning Silvia erkänt att de inte blir något bröllop mellan dem i år.

Tidningen Hellos nätupplaga.
Tidningen Hellos nätupplaga.

Och nu stickar alltså prinsessan Madeleine över till USA. Hon vara där till i mitten av maj och kommer hem först till lysingen mellan kronprinsessan Victoria och Daniel Westling den 30 maj. Antagligen också på pappa kungens födelsedag den 30 april, trots att hon ska vara tillbaka i USA dagen efter. I alla fall står det så på hovets hemsida just nu.

Annons

Möte på stan

Vi vet också att Daniel Westling och Jonas Bergström träffat varandra på en restaurang i Stockholm under gårdagskvällen. Vad de pratade om vet vi givetvis inte, men det är väl inte otroligt att de pratade om krisen i förhållandet.

På torsdag startar firandet av drottning Margrethe i Köpenhamn, då är hela kungafamiljen på plats, alla utom prinsessan Madeleine och Jonas Bergström.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Charles Hammarsten och skärmdump Hellomagazine.com.


Annons