Prinsessan Madeleine stöttar kusinhustrun i krisen

Prinsessan Madeleine är en familjekär person som inte sviker i första taget. När vännerna eller släktingarna går skilda vägar, ser hon till att fortsätta umgås med bägge parter.

Prinsessan Madeleine är en vänlig person som ser till att ta hand om sina nära och kära. Nyligen firade hon Mors Dag tillsammans med dottern, prinsessan Leonore, och några vänner och deras barn på Gröna Lund. Där talade hon också från scenen på Childhood-galan. I vimlet med Madeleine fanns bland annat Katarina von Horn och Charlotte Cederlund.

Prinsessan Madeleine och Leonore på Gröna Lund. I bakgrunden ser vi Maline Sommerlath.

Prinsessan Madeleine och Leonore på Gröna Lund. I bakgrunden ser vi Maline Sommerlath.

Även kusinhustrun Maline Sommerlath var med med sina tvillingflickor.

Maline och Patrick Sommerlath ligger i skilsmässa dessvärre. Trevligt att se att prinsessan Madeleine stöttar sin ingifta släkting och att de fortsätter att umgås trots separationen. Patrick Sommerlath är kungabarnens kusin. Ett tecken på att prinsessan Madeleine stöttar sina vänner i vått och torrt kan vi ju också se på hennes fortsatta relation till Emma Pernald. Emma och prins Carl Philip var ett par i flera år. När förhållandet tog slut var prinsessan Madeleine inte den som bröt kontakten. Tvärtom har hon fortsatt sin vänskap med Emma, broderns ex.

Läs mer: Möt kungafamiljens doldismedlem Maline Sommerlath

Foto: IBL