Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleine tog alla med storm på Childhoodgalan

22 okt, 2009, 09:40 
Av
Det blev en stjärnfylld natt i New York för prinsessan Madeleine och hennes Jonas Bergström. Och allt för den goda sakens skull!
Annons

 

Som en riktig sagoprinsessa med gyllene lockar och himmelsblå klänning gnistrade prinsessan Madeleine i New York i går kväll. I snart en månad har hon befunnit sig i USA för att arbeta med projekt inom Childhood, den organisation som grundades för tio år sedan av drottning Silvia och som allt sedan dess arbetat stenhårt för att förändra utsatta barns vardag till det bättre. Under prinsessan Madeleines dagar i New York har seminarier varvats med studiebesök i den hårda verklighet som många barn lever i.

Biljetter för 170 000 kr styck

Och i går kväll var det så dags för den stora galakvällen där mängder av gäster strömmade till The Harvard Club för att avnjuta en härlig kväll i välgörenhetens tecken. Vid prinsessan Madeleines sida fanns nu också hennes blivande make Jonas Bergström som flugit över Atlanten för att göra officiell debut! Med ett stort leende på läpparna och med ett Childhood-armband runt armleden slöt Jonas upp tillsammans med Madeleine och drottning Silvia.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström på Childhoods gala

Trots att biljetterna kostade upp till 170 000 kr styck var det inget överdåd som mötte gästerna. Leksaker som bordsdekorationer påminde om kvällens syfte och budskapet var klart och tydligt – pengarna ska gå till dem som behöver dem bäst!

Peter Jöback, Henrik Lundqvist och drottningen

I vimlet siktades såväl exdrottning Noor som svenske hockeyhjälten Henrik Lundqvist. Och pris delades ut till Antonia Ax:son Johnson och Gunilla von Arbin för deras förtjänstfulla insatser för Childhood. Drottning Silvia höll tal och Peter Jöback underhöll – kort sagt, det blev en riktigt kunglig kväll i New York! Och viktigast av allt – kontanta medel till att fortsatt hjälp för samhällets mest utsatta barn.

Foto: TT

Annons