Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleine träffade Chris mamma i London häromveckan

29 mar, 2011, 13:01 
Agneta Nisbeth
Annons

Nu vill prinsessan Madeleine ta förhållandet med nye pojkvännen Chris O’Neill till nästa nivå. Häromveckan träffade hon Chris mamma Eva i London.

För någon vecka sedan kom prinsessan Madeleine hem till Sverige för en kortare visit, i största hemlighet tog hon planet från New York, via London, för att slutligen landa på Arlanda. Exklusiva uppgifter till Svensk Damtidning kan berätta att Chris bett Madeleine att följa med honom till London för att presenteras för hans mamma, societetskvinnan Eva Maria O’Neill.

Annons

Par i flera månader

Mor och flickvän skulle träffas och umgås för första gången, inte så konstigt kanske paret har ju hängt ihop i flera månader nu. I London fick Eva O’Neill chansen att lägga upp ett intressant dagsschema för Madeleine och alla uppgifter tyder på att hon trivdes i sällskap med sin “blivande svärmor”. Bilderna här intill är tagna vid ett annat tillfälle,

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons