Prinsessan Madeleine uppfyllde svårt sjuka Enas högsta önskan

Ena Bosnic fick träffa sin stora idol prinsessan Madeleine.

Ena Bosnic fick träffa sin stora idol prinsessan Madeleine.

 

 

scenen

Skansens scen var smyckad med blommor och ballonger.

I går firade stiftelsen Min Stora Dag 10 år. Prinsessan Madeleine är dess beskyddare och uppfyllde en mycket speciell högsta önskan…

När Min Stora Dag hade 10-års jubileum på Skansen i går och firades med konsert med bland andra Nanne Grönvall, Amy Diamond, Sonja Aldén och Linda Bengtzing. Nanne och Amy som är trogna ambassadörer för stiftelsen bjöd på en härlig underhållning och prinsessan Madeleine stod för den kungliga glansen.

Ena var så lycklig över mötet med prinsessan Madeleine.

Ena var så lycklig över mötet med prinsessan Madeleine.

Min Stora Dags beskyddare prinsessan Madeleine.

Min Stora Dags beskyddare prinsessan Madeleine.

Högsta önskan – prinsessan Madeleine

Min Stora Dag är en insamlingsstiftelse som hjälper svårt sjuka barn att förverkliga sina önskedrömmar – och i går var det 17-åriga Ena Bosnics tur. Ena som lider av en neurometabolisk sjukdom har länge velat träffa sin stora idol prinsessan Madeleine och hennes lyckorus gick det inte att ta miste på.

– Hon är den snällaste personen i hela världen. Jag kommer alltid att minnas den här dagen, sa Ena till Expressen efter mötet med prinsessan.

Åker till Sydafrika

Madeleine fortsätter nu sitt jobb för utsatta barn. I dag rester hon till Sydafrika för att arbeta med ett nytt filmprojekt för World Childhood Foundation.

Av Anna Frödell

Foto: Stella Pictures

Se fler bilder på Daniel Nyhléns kungliga blogg »

Vår modebloggare Lotta om prinsessan Madeleines klädval »