Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleine uteblir från lysningen

25 maj, 2010, 14:04 
Agneta Nisbeth
Annons
Madeleine-CH

Prinsessan Madeleine finns inte längre med som deltagare på kronprinsessan Victorias tre lysningar inför bröllopet. Det framgår nu av uppgifter i kungafamiljens på hovets hemsida.

Madeleine är nu i värmen i Florida, bilden är från ett tidigare tillfälle,
Madeleine älskar solen. Bilden är från ett tidigare tillfälle,

Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling har som bekant lysning på söndag och sedan är det lysningsmottagning den 1 och 3 juni. Det var tänkt att även prinsessan Madeleine skulle delta i detta historiska evenemang, men icke.

Annons

Nu lyser hennes namn med sin frånvaro från det officiella programmet som ligger uppe på hovets hemsida. Anledningen kan vi väl bara spekulera i, men så sent som igår var prinsessan Madeleine i Miami. I tidningen Aftonbladet ser man prinsessan ha trevligt med sina vänner i solen i Florida, de äter på restaurang och solar vid poolen. Bland annat ses väninnan Lovisa de Geer på några av bilderna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs även:


Av Agneta Nisbeth

Foto: Charles Hammarsten, All Over Press

Annons