Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleine väcker reaktioner med bild på prins Nicolas

03 nov, 2020, 13:00 
Prins Nicolas väcker reaktioner i en ny bild som prinsessan Madeleine lagt upp. Alla frågar sig samma sak.
Annons
7 saker du inte visste om Chris O'NeillBrand logo
7 saker du inte visste om Chris O'Neill

Prinsessan Madeleine och hennes familj har verkligen tagit de amerikanska traditionerna till sina hjärtan. De är hedersamerikaner fullt ut, vilket innebär att de lever upp till det uråldriga axiomet: man tar seden dit man kommer.

Ett bevis på detta fick vi när Madeleine la upp en bild från familjens Halloween-firande.

Prinsessan Madeleine firade Halloween med sina bedårande barn.

Som ni ser var Madeleine med och alla tre barnen: prins Nicolas, prinsessan Leonore och prinsessan Adrienne.

– Den här helgen önskade vi alla en glad och säker Halloween, skriver prinsessan Madeleine till bilden.

Nu har vi och många andra haft fullt sjå med att försöka lista ut vilka familjemedlemmarna är utklädda till. Madeleine är lättast: hon är Catwoman, Batmans moraliskt ambivalenta medhjälpare. Det ser man på masken med de spetsiga öronen.

Annons

Prinsessan Madeleine har lagt upp bild på prins Nicolas

Prinsessan Adrienne är utklädd till just detta: en prinsessa. Men tittar man närmre ser man att det inte rör sig om vilken prinsessa som helst, utan prinsessan Elsa från Disney-succén Frost.

Leonore har en lila klänning och matchande hårfärg. Här måste vi erkänna att vi först gick bet, men tack och lov var våra kollegor på magasinet People bättre pålästa på Disneys kontemporära produktion. Leonore ska nämligen föreställa Mal från filmen Descendants. Mal är dotter till den ondskefulla drottningen Maleficent, som spelas av Angelina Jolie.

Men vem föreställer då Nicolas? Det hade inte ens People svar på, visade det sig. Men på Nicolas väst kunde vi se att han är utklädd till en medlem i Navy Seals, den amerikanska flottans insatsstyrka.

Chris O'Neill visade inte upp sig

Vad var då Chris utklädd till? Vem vet. Vi får nog förlika oss med att Madeleine har valt en man som är väldigt mån om sin integritet. Och det finns få saker han tycker mindre om än att bli fotograferad i privata stunder.

Annons