Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleines familjelycka - ett år sedan stora förändringen

06 sep, 2023, 07:30 
Louise Wibergh Lenti
Snart är det ett år sen prinsessan Madeleine och familjen fick utökning med ännu en pälskling.
Annons

Hunden Oreo adopterades från ett hundstall i Miami förra hösten och tog familjen med storm. Tidigare var Oreo fastbunden utomhus i den stekande Floridavärmen men fick sen en rejäl uppgradering och flyttade in hos kungafamiljen där han överösts med kärlek.

Kungliga barnens härliga festkväll – Madeleines ögonblick med LeonoreBrand logo
Kungliga barnens härliga festkväll – Madeleines ögonblick med Leonore

Madeleine: Jag är så tacksam för min lilla familj

Oreo är av rasen bichon havanais, en väldigt kärleksfull hund som passar bra med barnfamiljer då den är lekfull, älskar sällskap och inte säger nej till äventyr. Oreo är familjens andra hund efter labradoodlen Teddy som flyttade hem till familjen 2020. Teddy och Oreo tycker mycket om varandra och enligt Madeleines egen beskrivning kan de inte sluta leka med varandra.

Annons

Några veckor efter Oreos inflyttande kunde man se hela familjelyckan på instagram där Leonore, Nicolas och Adrienne satt och gosade med sina fyrbenta bästisar till Madeleines stora lycka. ”Jag är så tacksam för min lilla familj” skriver hon.

Oviss framtid för Oreo och Teddy

Nu har det varit tyst på Madeleines instagram sedan sonen Nicolas födelsedag i juni men vi hoppas få se fler härliga bilder på både familjen och hundlyckan framöver.

Annons

Tidigare har vi kunnat se hur Chris O'Neill varit ute på promenader med hundarna i soliga Miami där de varit bosatta sedan september 2018. Där har de bott i sitt vackra hus på 657 kvadratmeter med sju sovrum och åtta badrum - perfekta springytor för två lekglada hundar.

Chris O'Neill och hundarna Teddy och Oreo på promenad i Florida
Husse Chris ute och rastar Teddy och Oreo i Florida.

Hur det kommer gå för Oreo och Teddy i Sverige återstår att se. Planen var att prinsessfamiljen skulle flytta tillbaka till Sverige i augusti i år men det har blivit framflyttat till 2024. Förhoppningsvis kommer de till våren eller sommaren så att väderomställningen inte blir alltför stor för de fluffiga små liven.

Annons