Prinsessan Madeleines första möte med gudsonen

Äntligen! Nu har prinsessan Madeleine fått träffa ”Lussans” baby. Ett efterlängtat möte.

Hittills har ju prinsessan Madeleine fått nöja sig med att se sitt blivande gudbarn via Facetime från Florida, och det i fem långa veckor. Men så fort hon satte ner sina högklackade på Arlanda i helgen så var det högsta prio på att träffa baby Thott.

Prinsessan Madeleine med väninnorna Katti von Horn och Louise Thott.

Madeleine i vimlet med väninnorna Katti von Horn och Louise Thott.

Louise Thott var även på plats när Childhood-priset delades ut i måndags och då stod hon länge och pratade med drottning Silvia.

Drottning Silvia med Louise ”Lussan” Thott.

Drottning Silvia och nyblivna mamma ”Lussan” hade mycket att prata om.

Madeleine har redan knipit en plats som framtida gudmor, särskilt som Louise Thott är gudmor till prinsessan Leonore, 5.

Det var den sista oktober som Louise ”Lussan” Thott (tidigare Gottlieb), 37, och hennes man Gustav, 42, fick sin efterlängtade pojke. Nu har han hunnit bli fem veckor gammal och hade prinsessan Madeleine inte bott i Miami, Florida, så hade hon garanterat hälsat på redan på BB.

Prinsessan Madeleine.

Madeleine laddar för gudmorsuppdraget.

Nu är prinsessan Madeleine redan på väg hem till Miami igen, men nästa Sverigebesök lär inte dröja, hon kan ju inte missa dopet.

Så blev Madeleine bästis med Louise ”Lussan” Thott

Louise Thott, även kallad ”Lussan”, med sin man Gustaf Thott.

Louise och Gustaf Thott.

Prinsessan Madeleine och ”Lussan” (som då hette Gottlieb) har känt varandra i mer än 20 år, ändå sedan de blev skolkamrater i Enskilda Gymnasiet i Stockholm. De hamnade i samma klass och blev vänner direkt.

Louise, som numera har bytt efternamn till Thott, driver företaget Gottlieb Design AB och åtar sig uppdrag inom inredning, möblering och homestyling. Hon har inrett åt Madeleine, men även åt kronprinsessan Victoria på Haga slott och åt prinsessan Sofia på Villa Solbacken.

Foto: TT.