Prinsessan Madeleines frånvaro väcker frågor

prinsessan madeleine visar sig inte

Madeleines kungliga kalender gapar tom och det kommer inga bilder från Florida. Många undrar hur prinsessans vår kommer att se ut.

I den kungliga kalender lyser Madeleine med sin frånvaro och på hennes privata Instagramkonto är det tyst som i graven. Frågorna om hur den här våren kommer att se ut för Florida-prinsessan är många men hittills har vi inte fått några svar.

Madeleine och Chris flyttade till Miami i augusti 2018 och sedan dess har prinsessan varit mån om att ge svenskarna en inblick i hennes nya, amerikanska, vardag. Vi har bland annat fått se bilder på när Leonore uppträder i ballerinakjol på en dansuppvisning och på när syskonen badar i familjens stora pool.

Men nu var det längesedan vi fick se någon Instagrambild på barnen. Och en del undrar om det kan ha någonting att göra med kungens beslut att krympa kungafamiljen på titlar. I början av oktober kom ju beslutet att varken Carl Philips eller Madeleines barn inte längre kommer att bära titlarna Kungliga Högheter.

Prinsessan Madeleines liv i Florida

Dessutom vet vi att prinsessfamiljen älskar att tillbringa sina helger på Faena Miami Beach, som är en beach club som både barn och vuxna älskar. Där finns ”pool-butlers”, som erbjuder förstklassiga service, och dessutom kan man få en glimt av hollywoodparet Kim Kardashian och Kanye West, som bor precis intill.

Madeleine, Leonore, Nicolas

Tidigare dela Madeleine ofta med sig av vardagsbilder från Florida. Men nu var det ett tag sedan vi hörde någonting från henne.

Chris arbetar mycket hemifrån, i det stora kontoret med flera datorskärmar, och Madeleine håller sig hela tiden à jour med Childhoods olika välgörenhetsprojekt. Förra året var hon med och firade organisationens 20-årsjubileum och dessutom lanserade hon ju en barnbok i samarbete med Childhood. Men hur 2020 års Childhood-kalender ser ut, för prinsessan Madeleines del, har ännu inte kommunicerats. Vi vet inte heller när hon kommer till Sverige nästa gång.

Högst troligt är dock att hon kommer hem lagom till bästisen Louise (Lussan) Thott doper sin nyfödde son Alexis.

Foto: TT