Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Prinsessan Madeleines härliga blinkning till Meghan

08 feb, 2019, 09:30 
AvJohanna Lejon
Prinsessan Madeleine
Under gårdagens jubileumsfest för Childhood valde prinsessan Madeleine att bära en glittrig blåsa från Roland Mouret. En likadan klänning har tidigare burits av hertignnan Meghan. Svensk Damtidnings moderedaktör Johanna Lejon vet mer om plagget!
Annons

Häromveckan var hertiginnan Meghan (och prins Harry) ute på uppdrag igen. På schemat stod ett besök på premiären av Cirque du Soleil’s show Totem i Royal Albert Hall. Gravida Meghan strålade i en en figurnära paljettklänning signerad ANNONS Roland Mouret. Svensk Damtidning skrev om klänningen, som ju faktiskt liknande kronprinsessans Nobelklänning från 2011, här.

När det under gårdagen var dags för Childhood att fira 20 år med en påkostad middag och fest på Tyrol i Stocholm dök prinsessan ANNONS Madeleine upp i en likadan klänning som den Meghan bar – men i silver. Vilken blinkning till den brittiska hertiginnan! Är det så att Meghan kopierar kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine, i sin tur, kopierar Meghan?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prinsessan Madeleines skor
Prinsessan Madeleines skor kommer från Jimmy Choo.

Madeleines klänning – från Roland Mouret

Madeleines vackra paljettklänning kommer, som sagt, från Roland Mouret. Roland Mouret har i många år varit ett kungligt favoritmärke. Prinsessan Beatrice och hertiginnan Catherine är mycket förtjusta i Mourets design. Också vår svenska prinsessa, Sofia, har synts i plagg från Mouret.

Annons
Prinsessan Madeleine klänning
Prinsessans glittriga klänning är signerad Roland Mouret.
Klänning från Roland Mouret

Klänning från Roland Mouret. ANNONS Läs mer och köp här. 

Annons
Madeleines väska
Madeleines snygga väska är signerad Marchesa.

Så mycket kostar klänningen

Prinsessan Madeleines klänning kostar 42 000 svenska kronor. Hennes skor, från Jimmy Choo, med stjärnor, har en prislapp på 20 000 kronor. Madeleines glittriga väska är signerad Marchesa och har en prislapp på omkring 15 000 kronor.

Läs mer:

Foto: TT

Annons