Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Prinsessan Madeleines helkväll på stan – hängde med vännerna på innestället

18 jun, 2024, 14:00 
Prinsessan Madeleine
TT
Prinsessan Madeleine hade en helkväll ute på stan, kan Svensk Dam avslöja.
Annons

Prinsessan Madeleine har landat i Sverige – med besked! Vi har precis börjat vänja oss vid att ha henne tillbaka på svensk mark, men det verkar inte vara tal om någon lång startsträcka för Madeleines del. Tvärtom – hon rivstartar!

EXKLUSIVT: Här landar prinsessan Madeleine och barnen i Sverige!Brand logo
EXKLUSIVT: Här landar prinsessan Madeleine och barnen i Sverige!

Prinsessan Madeleines magiska utekväll på stan

I helgen firade drottning Silvia sin 80-årsdag i efterskott, bara några dagar efter att Madeleine landat. Festen hölls på slottet och Madeleine bara en ljusblå galaskrud, helt rätt färger för henne.

Annons

Dagen därpå, söndagen, blev det fest igen. Silvia hade anordnat en topphemlig och privat avslutningsmiddag för de allra närmsta ute på Drottningholm.

Men Madeleine hade inte festat färdigt där, kan Svensk Dam avslöja. Våra utsända reportrar på stan tog en promenad till innestället Riche efter att ha fått uppgifter om att Madeleine var där tillsammans med ett av sina tjejgäng – för lite sinnlig njutning. Och mycket riktigt: när vi kom fram så satt hon där, glad i hågen, i goda vänners lag. Det var Madeleines bästisar ”Lussan”, ”Lovis” och ”Katti” – mer kända som Louise Gottlieb, Katarina von Horn och Lovisa de Geer – som hade gjort prinsessan sällskap.

I närheten satt två tunga medienamn: journalisten Claes de Faire och tidigare Expressen-chefen Magnus "Alse" Alselind.

Madeleine var med Silvia – tredje kvällen i rad

Childhood
Här var det kalas!Louise Wibergh Lenti

Och sedan gick Madeleine vidare till IVA konferenscenter på Grev Turegatan. Där höll Silvias organisation Childhood sin traditionsenliga sommarfest. Det innebär att Madeleine fick festa med sin mamma för tredje kvällen i rad – vilken ynnest för både mor och dotter!

Annons

I fjol hölls sommarfesten först ombord ångfartyget m/s Östanå och därefter på Gröna Lund. Ungefär 250 gäster var inbjudna och biljetterna kostade 7000 kronor per person.

Den gången tvingades Madeleine tyvärr lämna återbud, eftersom dottern Leonore hade ramlat och brutit armen. Madeleine, evigt den närvarande modern, valde då att stanna hemma i Florida och ta hand om sin lilla älskling.

Prinsessan Madeleine och World Childhood Foundation
Prinsessan Madeleine på World Childhood Foundation Stella Polaris Summit på IVA Konferenscenter i Stockholm. Till vänster skymtas vännerna Katarina von Horn, Louise Gottlieb Thott och Lovisa De Geer.Youtube/World Childhood Foundation
Annons
Prinsessan Madeleine
Prinsessan Madeleine.Youtube/World Childhood Foundation
Annons