Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleines hemliga kärleksgest till Chris under lyxiga middagen – bilden avslöjar

15 nov, 2023, 20:38 
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill

Prinsessan Madeleine visade stolt upp sin kärlek för Chris O'Neill!

Annons

Vi vet redan nu att prinsessan Madeleine och Chris O'Neill lär missa Nobelfesten i Stockholm. I morse svensk tid fick vi dock en liten kompensation för detta, när bilderna dök upp från svenska ambassadörens middag för de amerikanska Nobelpristagarna.

Till den kom nämligen både Madeleine och Chris – och makarna var definitivt Nobelfina. Chris bar smoking och Madeleine iklädde sig en vacker guldfärgad klänning.

Madeleine nobbar Nobel – i Sverige • Sprickan total: Harry inte bjuden till Charles fest • Chris nya miljonsmäll – 3 kungliga snackisar från vecka 45!Brand logo
Madeleine nobbar Nobel – i Sverige • Sprickan total: Harry inte bjuden till Charles fest • Chris nya miljonsmäll – 3 kungliga snackisar från vecka 45!

Prinsessan Madeleine visar upp sin kärlek till Chris O'Neill

På smyckesfronten höll sig Madeleine till bekanta tingester. Hennes armband såg vi senast på Childhood-galan i New York: ett så kallat Love Bracelet från Cartier, med fyra inneslutna diamanter.

Hanna Hellberg från Smyckespodden har närstuderat Madeleines smyckesvanor.

– Det verkar som att hon valt sina vardagssmycken för den här tillställningen, det är rimligt. Om man tar hennes Love Bracelet, så är comme-il-faut att man bär det regelbundet. Det är en kärleksgåva och det har spekulerats i att hon har fått det från Chris. Det är dessutom rätt svårt att få av det, det krävs en speciell skruvmejsel, och tanken är att din älskade ska ha den skruvmejseln i sin ägo, säger Hanna.

Annons

På Cartiers hemsida kostar den här typen av armband ungefär 149 000 kronor.

– Det har jämförts med ett modernt kyskhetsbälte. Det var verkligen ett it girl-smycke, säger Hanna.

Experten: "Skulle vänta mig mer"

Modebloggaren UFO No More har identifierat att Madeleine också bär Oscar de la Renta-örhängen.

– Det verkar vara ett samarbete med Swarovski. Madeleine gillar internationella designers och hon gillar statementörhängen, säger Hanna.

Hanna menar att trots att tillställningen gick under Nobelflagg, så är Madeleines utsmyckning betydligt mer nedtonad än vad man brukar få se under själva Nobelfesten.

– Då brukar man plocka fram kungliga garnityr, som tiaror. Men de kungliga smyckena ägs ju till stor del av de Bernadotteska familjestiftelserna. Det vore en logistikövning att få över dem till USA, så därför bär hon sina privata grejer, kan jag tänka mig, säger Hanna.

– Skulle hon dyka upp på Nobelfesten skulle jag vänta mig mer än vad vi får se här.

Annons