Prinsessan Madeleines köp till dottern väcker reaktioner – se prislappen

12 apr, 2023, 10:00 
Prinsessan Leonore

Priset på kläderna som prinsessan Madeleine köpt till prinsessan Leonore väcker reaktioner.

Annons

Prinsessan Madeleine är sparsmakad med uppdateringar på sitt Instagram-konto – men i måndags fick vi kungliga nördar ett nytt foto att gotta oss i.

Vi bjöds på en härlig påskhälsning från soliga Florida.

"Glad påsk!", skrev prinsessan under en bild på prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne.

Se busfröet Leonore showa loss – får alla att skratta!
Se busfröet Leonore showa loss – får alla att skratta!

Prinsessan Leonore – här är priset på nya plaggen

Och bilden fick ett glatt mottagande. Kommentarsfältet var fullt med vänliga tillrop – och hälsningar som anspelade på nyheten att Madeleines familj ska flytta hem till Sverige i höst.

"Glad Påsk och Välkomna Hem ", skriver en person.

"Detsamma till er och välkomna hem till Sverige. ", skriver en annan.

"Densamma till er och välkommen tillbaka till Stockholm senare. Vi kanske möts på gatan...", skriver en tredje.

Annons

"Glad påskoch välkommen hem"

Men på Instagram-kontot Royal Fashion Police är det varken högtiden eller den stundande flytten som står i centrum. Där väljer man att hålla fast vid sitt ständiga fokus: kungligheternas kläder.

I just den här bilden fastnade kontot för prinsessan Leonore. Man har till och med lyckats utröna exakt vilka plagg som nioåringen bär vid firandet.

På överkroppen har Madeleine klätt Leonore i en så kallad Garden Party Peplum Top från märket Love Shack Fancy. Den kostar ungefär 365 kronor, hävdar Royal Fashion Police. Och nertill har hon en annan kreation från samma märke, en blommig kjol som säljs för ungefär 570 kronor.

"Den är bedårande"

I kommentarsfältet reagerar man på att Madeleine hittat en urtjusig stil för Leonore – utan att behöva punga ut hutlösa summor.

"Bedårande och rimligt prissatt utstyrsel för den här söta lilla prinsessan. Hon älskar rosa, precis som sin vackra mamma", skriver en användare.

Svensk Dams modeexpert Magda Omerspahic låter sig också charmas.

– Leonore är supergullig i sin rosa outfit. Hon matchar en rosa peplumtopp med en blommig kjol och har en riktigt vårig look! Det här är en look som nog många barn kommer vilja ha i sommar, säger Magda.

Annons