Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleines nära vän har gift sig

27 jun, 2016, 13:49 
AvJohanna Lejon
Prinsessan Madeleines och kronprinsessan Victorias väninna Märta Schörling, 32, gifte sig under midsommarhelgen med sin store kärlek Linus Andréen, 44. Linus syster Emllia de Poret berättar i sociala medier om bröllopet.
Annons
Madeleine

Midsommarhelgen gick i kärlekens tecken för prinsessvännen och miljardärsdottern Märta Schörling, 32. Hon gifte sig romantiskt i Saint-Tropez med sin stora kärlek Linus Andreen, 44, som driver skivbolaget Aristotracks.

Det var mycket hemlighetsmakeri kring det privata och familjära bröllopet som hölls i Saint-Tropez, men Linus stolta syster Emilia de Poret delade ändå med sig av lyckan i sociala medier.

“Det är ett mycket speciellt par som ska gifta sig. Nu filar jag på tal och två sånger som jag ska sjunga till vigseln. En av dem gör jag tillsammans med Ludde, min lillebror, skrev hon på sin blogg före bröllopet.

På bilder på Instagram syns bruden strålande vacker i en vit kort brudklänning.

Bröllopet blev litet och romantiskt och precis så familjärt som paret hade önskat. Märta har redan haft ett jättebröllop och ville göra detta mer privat.

Annons

2014 gifte hon sig med den österrikiske mannen Christian Sieber, inför ett hundratal gäster i Ludgo kyrka i Södermanland och det vackra societetsbröllopet upptog hela fyra sidor i Svensk Damtidning.

Efteråt hölls festen på familjens Schörlings herrgård Edeby-Ripsa och en av de många bröllopsgästerna som kom att gratulera Märta under kvällen, var ingen mindre än hennes nuvarande make Linus, som var där med sin dåvarande flickvän Assia Grasioli-Venier.

Märtas första äktenskap med Christian höll bara i ett år, men Märta fann alltså snart kärleken igen i vännen Linus. De bor nu i en stor våning på exklusiva Strandvägen i Stockholm, men är i detta nu iväg på en efterlängtad bröllopsresa till hemlig destination.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Anna von Koch

Foto: Emilia de Porets Instagram, Stella Pictures

Annons