Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Prinsessan Madeleines nya bild: Därför reagerar alla på Leonore, 10

03 apr, 2024, 15:00 
Prinsessan Leonore
Prinsessan Leonore stjäl showen i prinsessan Madeleines nya bild.
Annons

Prinsessan Leonore må ha vuxit upp i USA, men hon har fortfarande väldigt många beundrare på andra sidan Atlanten. Här i Sverige kastar vi oss över varenda ny bild på den lilla prinsessan, som är så lik sin mamma, prinsessan Madeleine.

Johan T Lindwall: ”Madeleine finns vid sin dotters sida”Brand logo
Johan T Lindwall: ”Madeleine finns vid sin dotters sida”

Alla reagerar på prinsessan Leonore på nya bilden

Nyligen la Madeleine upp ett bild i samband med den Florida-baserade familjens påskfirande. Det här blev omskrivet även i internationell press.

"Madeleine la upp en urvacker bild på sina döttrar, prinsessan Leonore, 10, och prinsessan Adrienne", skriver tidningen.

Samma tidning noterade att prinsessornas kläder var från märket Cat & Jack. Men de la också fokus på att både Adrienne och Leonore påminner så mycket om sin kungliga mamma. Det är inte märkligt att alla reagerar – likheten är slående!

"På bilden som är tagen i en idyllisk trädgård poserar trebarnsmamman med sina två miniversioner av sig själv och njuter av solen", skriver Hello.

Annons

Leonore brukar stjäla showen när kameran plockas fram. När hon fyllde tio la Madeleine upp en bild som stack ut i mängden av kungliga födelsedagsbilder. Leonore hade klättrat upp i ett träd.

"Grattis på födelsedagen önskar vi vår roliga och äventyrliga tjej! Sluta aldrig klättra upp i träden som du älskar och sluta aldrig drömma om allt roligt som ligger framför dig! Vi älskar dig!", skriver Madeleine.

Leonores unika personlighet – så visar den sig

Leonore är inget om inte i sprallig och levnadsglad. Svensk Dam har listat alla gånger som Leonore rymt från sina föräldrar vid olika offentliga tillställningar.

– Hon har mycket energi. Det är flera lärare som säger att de aldrig har träffat ett barn som har så mycket ”free spirit”. Men nu kan jag se att när hon väl sätter sig in i saker så kan hon verkligen sitta länge och väldigt koncentrerat. Hon älskar att måla och pyssla, göra armband och halsband med pärlor. Det blir ofta en mysig stund för jag tycker också det är roligt att måla och pyssla, så det är en härlig mamma-dotter-stund vi har tillsammans, sa Madeleine om Leonore i en intervju med tidningen Mama.

Annons