Prinsessan Madeleines nya bild på prinsessan Adrienne

prinsessan madeleines nya bild på adrienne

Prinsessan Madeleine delar med sig av en ny bild från familjelivet i Florida. Äntligen får vi se mer av minstingen Adrienne!
Tillbakablick: Madeleines och Chris totala kärlekslycka efter bröllopet!
Slå på ljud

Den senaste tiden har det vanligt ovanligt tyst från prinsessan Madeleine. Hon lever ett lugnt familjeliv i Florida och vet inte när hon kommer hem till Sverige nästa gång. Myndigheterna avråder från alla icke-nödvändiga flygresor och Madeleine vill förstås inte riskera att bli smittad, eller att sprida smittan vidare.

Därför håller familjen sig hemma, i sitt nya hus, tills vidare.

Nya bilden från familjelivet i Florida

Men under söndagen kom en hälsning från soliga Miami. Prinsessan valde att visa upp en helt underbar bild på yngsta dottern Adrienne, 2. Detta för att uppmärksamma USA:s morsdag.

“Låt oss fira kärleken och familjen under denna mors dag”, skriver Madeleine under bilden.

Förutom att Adrienne doftar på rosor finns det ytterligare en speciell detalj med bilden. Ser ni att prinsessan inte har någon tröja på sig? Madeleine älskar att klä upp sina barn inför fotograferingar men vi anar att den lilla 2-åring tar efter sin mamma. När Madeleine var liten ville hon alltid göra saker och ting på sitt sätt och kanske har Adrienne ärvt hennes starka vilja!

Tar efter mamma Madeleine

Vi har tidigare fått höra att det är prinsessan Leonore som är mest lik sin mamma. Men även minstingen i familjen verkar alltså påminna om en liten, viljestark, Madeleine.

Foto: TT, Instagram