Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleines plats på Sofi Fahrmans bröllop hotad

15 dec, 2020, 13:00 
https://image.svenskdam.se/image-6152543?imageId=6152543&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
Ellen Myrgård Lindén
prinsessan madeleine sofi fahrman
Prinsessan Madeleines bästa vän Sofi Fahrman har förlovad sig med miljärdaren Filip Engelbert. Men det är högst oklart om prinsessan kommer att kunna vara med och fira deras kärlek.
Annons
Kungliga accessoaren som Madeleine vägrar bära – här säger hon nej!Brand logo
Kungliga accessoaren som Madeleine vägrar bära – här säger hon nej!

Prinsessan Madeleine och modeikonen Sofi Fahrman har varit nära vänner i många år. De bodde till exempel i New York under samma tidsperiod och Sofia stöttade Madeleine efter uppbrottet från Jonas Bergström.

I helgen avslöjade Sofi att hon och kärleken Filip Engelbert har förlovat sig.

”Nyinflyttade och nyförlovade. En helg maxad med kärlek och lyckotårar. Filip, jag älskar dig!”, skrev hon i ett inlägg på Instagram. Och i ett sms till Aftonbladet berättar hon om det lyckorus hon befinner sig i just nu.

Filip Engelbert friade till Sofi Fahrman

”Frieriet var symboliskt och fint i samband med inflytten i vår lägenhet. Nu ligger det bra aura i väggarna från start! Och att få avsluta 2020 med lyckotårar i ögonen känns fantastiskt. Filip är min person i livet och att få säga JA till hans frieri kändes som det mest självklara jag gjort.”

sofi fahrman filip engelbert
Förlovningslycka!

Prinsessan Madedeline kan missa Sofi Fahrmans bröllop

Sedan en tidigare relation har Sofi dottern Lily, 7, och hon har tidigare bott långa perioder i Verbier. Men nu är hon alltså tillbaka i Stockholm och skriver nya kapitel med sin älskade Filip. När det vankas bröllopet har Sofi inte berättat i nuläget men om det blir nästa år är bästa vännen Madeleines närvaro hotad. Det pågår fortfarande en smittspridning, av coronaviruset, världen över och prinsessan Madeleine har inte flugit hem till Sverige på mycket länge. Känner vi Madeleine rätt skulle hon inte missa sin bästa väns bröllop, för allt i världen, men hon är även noga med att följa de restriktioner som finns.

Sofi och Filip träffades i ett jobbsammanhang år 2017. Han är grundare till sajten Avito, en rysk motsvarighet till Blocket, 2007 och räknas till en av Sveriges rikaste personer.

– Jag gillar att han har ett busigt, varmt och finurligt sätt och ett starkt ”doer”-tänk som tilltalar mig, har Sofi Fahrman tidigare sagt om sin nyblivna fästman till Amelia.

Foto: TT

Annons