Prinsessan Madeleines revansch – efter tuffa tiden

Chris O’Neill och prinsessan Madeleine.

Vilken revansch! Nu hyllas prinsessan Madeleine internationellt, och britterna vill ha henne – i stället för ”Lazy Kate”!

 

– Vi kämpar på.

Det var prinsessan Madeleines egna ord om läget, tidigare i våras. Hon och Chris och barnen Leonore, 6, Nicolas, 5, och Adrienne, 2, var ju avstängda från yttervärlden under många långa veckor, en sorts superkarantän hemma i det exklusiva villaområdet, samtidigt som barnens skolor varit stängda.

prinsessan madeleine

Prinsessan Madeleine och hennes familj har varit isolerade hemma i villan i Miami.

Men nu har det lättat och som extra guldkant blir prinsessan Madeleine, 38, nu även hyllad internationellt – bland annat av brittiska Daily Mail, som i en stort uppslagen artikel beskriver henne som höjden av elegans, och även lyfter fram hennes fina födelsedagshälsning till prins Nicolas: ”Grattis till den mest varmhjärtade brodern och finaste sonen! Vi älskar dig!”

Daily Mail hyllar prinsessan Madeleine.

Hyllningsartikeln i Daily Mail.

Dessutom skriver reportern fascinerat om prins Nicolas blåa ögon – och studsar även till över att prins Nicolas är en minikopia av pappa Chris: ”Men vilken slående likhet!”

Prins Nicolas och hans pappa Chris O’Neill.

Lika som bär?

Läsarnas kommentarer om prinsessan Madeleine är inte sämre. ”Grace and beauty” (”Vacker och värdig”) skriver signaturen canadadreamer. Och en annan läsare konstaterar fascinerat: ”De svenska kungligheterna ser alltid så hälsosamma ut!”.

Prins Nicolas och prinsessan Madeleine.

Madeleine och hennes Nicolas.

För att inte tala om läsaren MargaretOfScotlands roliga kommentar om prinsessan Madeleine:

– Kan vi inte få henne i stället för Lazy Kate?

Kate

Lata Kate?

Foto: TT, Kungliga Hovstaterna, Prinsessan Madeleine/Instagram.