Prinsessan Madeleines semesterkväll på Solliden – utan Chris O'Neill

Prinsessan Madeleines semesterkväll på Solliden – utan Chris O'Neill

Prinsessan Madeleine är på Öland och umgås med sin familj på Sollidens slott – men maken Chris O'Neill syns inte till.

Madeleine & Chris: 19 oförglömliga kärleksögonblick
Slå på ljud

Prinsessan Madeleine och hennes familj flyttade från London till Florida 2018. Året därpå besökte de Sverige i samband med Victoriadagen, men det var senast som vi såg Chris O'Neill i Sverige.

Madeleine var här även vintern 2019, och nu är hon äntligen tillbaka – med familjen med sig. Maken Chris har hittills inte setts till, men Margareta Thorgren, hovets informationschef, har tidigare bekräftat att också han är i Sverige.

"De firade Chris födelsedag tillsammans i Sverige", skriver hon i ett meddelande till Svensk Damtidning.

I mitten av juni landade prinsessan på svensk mark och planerar att spendera en längre tid här.

– På grund av pandemin stannar familjen extra länge i år och de lär följa konserterna under sommaren, säger Margareta Thorgren till Expressen.

Eftersom Madeleine inte kunnat besöka sitt hemland på ett och ett halvt år vill hon ta igen förlorad tid.

”Hurra för att vara tillbaka hemma i vackra Sverige!!!”, skrev hon på sin Instagram efter att hon och barnen landat på svensk mark.

Madelines tid utan sin man Chris

LÄS MER: Klart: Artisterna som uppträder på Victoriadagen – så firar familjen

Hela kungafamiljen befinner sig just nu på Öland på Sollidens slott. Och i går kväll unnade sig Madeleine och kronprinsessan en helkväll tillsammans då de gick och såg på Peter Jöback på Sollidenscenen, en konsert av flera som kungen ska arrangera under sommaren. Men fortfarande såg vi prinsessan Madeleine utan Chris vid sin sida. Om maken är med på Solliden är ännu oklart.

Foto: Magnus Johnsson

Chris O'Neill trivs inte i Sverige

Chris O'Neill har tidigare avstått flera offentliga sammanhang i Sverige. Känslan är att han inte trivs riktigt lika bra som prinsessan Madeleine i Sverige.

– Chris O’Neill är van att bo i stora städer, som New York och London, där han älskar att testa nya restauranger. Men i lilla Stockholm har han alltid känt sig instängd. Här rör sig Madeleine och Chris endast inom en liten radie på Östermalm, och besöker oftast samma restauranger om och om igen, vilket självklart är en helt annan värld än vad han är van vid, har Svensk Damtidnings medarbetare Margareta Gotthardsson sagt tidigare.

Foto: Magnus Johnsson / TT

LÄS MER: Sensationellt! Första bilderna på Madeleine i Sverige – på 570 dagar!

LÄS MER: Steffo Törnquists framtidsbesked – då lämnar han Nyhetsmorgon

LÄS MER: Dyker upp på Victorias viktiga dag – efter infekterade storbråken