Prinsessan Madeleines skräckminuter i lyxvillan

detaljerna kring prinsessan madeleines inbrott
I höstas drabbades prinsessan Madeleine av ett brott som kastade om hela hennes tillvaro i Florida. Svensk Damtidning kan avslöja nya detaljer som visar vilket kaos gärningsmännen lämnade efter sig.
Annons

När Madeleine och Chris fick samtalet om att ett inbrott hade ägt rum i Florida-villan, som de tidigare känt sig så trygga i, uppstod några riktiga skräckminuter. Bara tanken på att främmande människor har varit inne i ens hem och stulit värdesaker är förstås otroligt obehaglig och under det här inbrottet lämnade gärningsmännen dessutom ett stort kaos efter sig.

Annons

Annons

Nya detaljer om brottet mot Madeleine

Svensk Damtidning har uppgifter om att de släpade ut det dyrbara kassaskåpet på tomten, för att sedan kasta det i poolen. Och dessutom ska det kriminella gänget ha tagit med sig flera klockor ur Chris gedigna Rolex-samling. En samling som har tagit flera år att bygga upp. Men framförallt är det ju tanken på att inte kunna känna sig säker i sitt eget hem som har skakat Madeleine mest. Det var framförallt den otrygga känslan som gjorde att familjen nu har flyttat in i ett nytt hus i Miami. Ett hus som inte blivit besudlat av inbrottstjuvar.

prinsessan madeleine chris o
Inbrottet i Florida-villan skakade både Madeleine och Chris.
Annons

Det var i höstas som brottet inträffade och det är ännu okänt huruvida Florida-polisen har gripit någon för den kriminella handlingen. Det som står klart är i alla fall att Madeleine försöker lägga den tuffa händelsen bakom sig och börja om på ny kula i ett nytt hus, med ett pålitligare säkerhetssystem.

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

14 kommentarer till “Prinsessan Madeleines skräckminuter i lyxvillan”

 1. Anna skriver: 27 februari, 2020

  Nu räcker det väl om deras inbrott o flytt!


  1. ananas skriver: 27 februari, 2020

   Instämmer!


 2. ancibergfeldt skriver: 27 februari, 2020

  Absolut! Nu täcker det med inbrotts nyheterna.


 3. Minna Miller skriver: 27 februari, 2020

  Anna stämmer 100%!!!!!


 4. Monarkist skriver: 27 februari, 2020

  Men, herregud! Sluta skriva om sådant som är gamla nyheter. Detta är direkt pinsamt.


  1. Solstrålen skriver: 27 februari, 2020

   Monarkist: Håller med.
   Nuförtiden är dessutom artiklarna och rubriksättningen så överväldigande dramatiskt skrivna att det är skrattretande att läsa dem!


 5. Marion skriver: 27 februari, 2020

  Håller också med!
  Vi vet inte alls vad som egentligen hänt.


 6. Bettina skriver: 27 februari, 2020

  Ännu en gång nyhetstorka!


 7. Kaj Göthlund skriver: 27 februari, 2020

  Så länge inga katastrofer, krig eller annat verkligt elände inträffat kan ni gärna skriva om kungligheter och annat oviktigt. Då kan man fortsätta att sova gott.


 8. Gudrun Larsson skriver: 27 februari, 2020

  Håller med.


 9. Susanne Blomgren skriver: 28 februari, 2020

  Jösses vad ni ältar gamla händelser, nu får ni skärpa er på tidningen, samt att det vore bra om ni lyssnar och tar till er vad era läsare tycker, vilket tyvärr ni inte gör. Ska bli spännande att se om detta kommer in , men blir säkert inte så.


  1. ananas skriver: 28 februari, 2020

   Susanne
   Helt enig med dig!


  2. Daga skriver: 2 mars, 2020

   Snälla Susanne Blomgren kan inte du distribuera och ge ut en kunglig veckotidning där vi får färska nyheter med foton och allt varje dag och varje vecka om kungligheter och händelser.Lätt och rätt!Blått och flott!Daga🦋


 10. Birthe Vejrum skriver: 28 februari, 2020

  Nu vil jeg fortælle en positiv nyhed! Dronning Margrethe har modtaget sin første gave i anledning af sin 80 års dag. 400 nye stole til festerne doneret af nogle fonde. Og så har hun givet sig selv nye duge + servietter, som bliver vævet i Irland af irlandsk hør. De duge som bruges nu er med Frederik d. IXs monogram og behøver en udskiftning. 🙂


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar