Prinsessan Madeleines skräckminuter i lyxvillan

detaljerna kring prinsessan madeleines inbrott

I höstas drabbades prinsessan Madeleine av ett brott som kastade om hela hennes tillvaro i Florida. Svensk Damtidning kan avslöja nya detaljer som visar vilket kaos gärningsmännen lämnade efter sig.
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 8?
Slå på ljud

När Madeleine och Chris fick samtalet om att ett inbrott hade ägt rum i Florida-villan, som de tidigare känt sig så trygga i, uppstod några riktiga skräckminuter. Bara tanken på att främmande människor har varit inne i ens hem och stulit värdesaker är förstås otroligt obehaglig och under det här inbrottet lämnade gärningsmännen dessutom ett stort kaos efter sig.

Nya detaljer om brottet mot Madeleine

Svensk Damtidning har uppgifter om att de släpade ut det dyrbara kassaskåpet på tomten, för att sedan kasta det i poolen. Och dessutom ska det kriminella gänget ha tagit med sig flera klockor ur Chris gedigna Rolex-samling. En samling som har tagit flera år att bygga upp. Men framförallt är det ju tanken på att inte kunna känna sig säker i sitt eget hem som har skakat Madeleine mest. Det var framförallt den otrygga känslan som gjorde att familjen nu har flyttat in i ett nytt hus i Miami. Ett hus som inte blivit besudlat av inbrottstjuvar.

prinsessan madeleine chris o'neill

Inbrottet i Florida-villan skakade både Madeleine och Chris.

Det var i höstas som brottet inträffade och det är ännu okänt huruvida Florida-polisen har gripit någon för den kriminella handlingen. Det som står klart är i alla fall att Madeleine försöker lägga den tuffa händelsen bakom sig och börja om på ny kula i ett nytt hus, med ett pålitligare säkerhetssystem.

Foto: TT