Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleines stora comeback i London

01 jul, 2010, 09:37 
Agneta Nisbeth
Annons

Prinsessan Madeleine på gala i London.
Prinsessan Madeleine på gala i London.
Madeleine

Prinsessan Madeleine är tillbaka igen efter sin timeout och hon strålar verkligen av självförtroende. Igår kväll var hon värdinna för en välgörenhetsgala i London till förmån för Childhood Foundation.

Annons

Prinsessan Madeleine strålade mot fotograferna när hon svepte in på The Northumberland, nära Trafalgar Square i London, men hon ville inte svara på några frågor från pressen. Däremot skämtade prinsessan om att hon inte kunde se för alla kamerablixtrar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Först av alla

Hon anlände första av alla till det omtalade eventet, men så skulle hon också vara kvällens värdinna. På programmet stod bland annat en välgörenhetsauktion och middag, signerad den svenska stjärnkocken Marcus Samuelsson.

ste_Madeleine

Prinsessan Madeleine bar för kvällen en elegant ljusgrå klänning i ett tunt somrigt organzatyg och det blonda håret lockade sig vackert kring de bara axlarna.

Annons

Prins Nikolaos

Childhood Foundation-galan lockade också en del känt folk, bland annat kunde man se skådespelaren Dominic Cooper som vi sett i Abba-filmen Mamma Mia.

Däremot kom inte kollegan Hugh Grant som också var inbjuden.

Prins Nikolaos och hans Tatiana.
Prins Nikolaos och hans Tatiana.

Men prinsessan fick även hälsa den grekiske prins Nikolaos och hans fästmö Tatiana Blatnik välkomna, elegant färgmatchade i svart. De tyckte hela kvällen varit helt enastående fantasisk.Läs även:

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL, Stella Pictures och Patrik Österberg/All Over Press

Annons