Prinsessan Madeleines stora comeback i London

Prinsessan Madeleine på gala i London.

Prinsessan Madeleine på gala i London.

Madeleine

Prinsessan Madeleine är tillbaka igen efter sin timeout och hon strålar verkligen av självförtroende. Igår kväll var hon värdinna för en välgörenhetsgala i London till förmån för Childhood Foundation.

Prinsessan Madeleine strålade mot fotograferna när hon svepte in på The Northumberland, nära Trafalgar Square i London, men hon ville inte svara på några frågor från pressen. Däremot skämtade prinsessan om att hon inte kunde se för alla kamerablixtrar.

Först av alla

Hon anlände första av alla till det omtalade eventet, men så skulle hon också vara kvällens värdinna. På programmet stod bland annat en välgörenhetsauktion och middag, signerad den svenska stjärnkocken Marcus Samuelsson.

ste_Madeleine

Prinsessan Madeleine bar för kvällen en elegant ljusgrå klänning i ett tunt somrigt organzatyg och det blonda håret lockade sig vackert kring de bara axlarna.

Prins Nikolaos

Childhood Foundation-galan lockade också en del känt folk, bland annat kunde man se skådespelaren Dominic Cooper som vi sett i Abba-filmen Mamma Mia.

Däremot kom inte kollegan Hugh Grant som också var inbjuden.

Prins Nikolaos och hans Tatiana.

Prins Nikolaos och hans Tatiana.

Men prinsessan fick även hälsa den grekiske prins Nikolaos och hans fästmö Tatiana Blatnik välkomna, elegant färgmatchade i svart. De tyckte hela kvällen varit helt enastående fantasisk.Läs även:

Madeleines första uppdrag sedan uppbrottet››

Daniel Nyhlén om Madeleine – äntligen tillbaka som prinsessa››

Rösta på din kungliga favoritklänning från bröllopet››

Prinsessan Madeleine inte enda singeln under bröllopsfestligheterna››

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL, Stella Pictures och Patrik Österberg/All Over Press