Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleines stora sorg – efter drastiska förändringen

06 apr, 2021, 18:00 
Prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine hamnar allt mer utanför!

Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 13?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 13?

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip blev nyligen lyckliga trebarnsföräldrar när deras son Julian kom till världen och kungafamiljen utökades med en ny prins.

På hemmaplan börjar det nu ljusna lite för familjen, kungaparet har vaccinerats och Victoria och Daniel har båda haft corona, precis som Sofia och Carl Philip själva så för dem finns det egentligen inga hinder för att ses.

Prinsessan Madeleine hamnar utanför

Annorlunda blir det om man vänder sig till Florida och prinsessan Madeleine. Även om smittspridningen minskat i den soliga amerikanska delstaten så är resande fortfarande väldigt begränsat och inget kungafamiljen vill riskera. Så när det kommer till faster Madeleine och de tre kusinerna Leonore, Nicolas och Adrienne får de vänta ett tag till innan de introduceras för den nya lilla prinsen.

prins julian gabriel alexander
Prins Julian med sina syskon.

Det har nu gått en bra bit över ett år sedan Madeleine var på svensk mark, i december 2019 närmare bestämt, och sedan dess har läget förändrats så sakteliga.

Men efter årsskiftet har den kungliga förutsättningarna, för familjen hemma i Sverige, förändrats. Först ramlade mamma Silvia och skadade höger handled sedan smittades Victoria och Daniel av coronaviruset. Och nu har det alltså fötts en ny liten prins i i kungafamiljen som Madeleine inte har möjlighet att träffa.

Foto: TT, Prinsparet

Annons