Prinsessan Madeleines tunga dag – när familjen var splittrad

Prinsessan Madeleines tunga dag – när familjen var splittrad

Charlotte Brunzell/TT

Det kan inte ha varit lätt för Madeleine...

10 kungliga saker att se fram emot 2022!
1:00

Efter reklamen: 10 kungliga saker att se fram emot 2022!

(1:00)

Slå på ljud

Det var månader sedan prinsessan Madeleine var i Sverige senast. Men nu har hon varit i Sverige ett par dagar tillsammans med döttrarna, Leonore och Adrienne. Det var alltså två som saknades i familjen. Chris och sonen Nicolas.

– Prinsessan med döttrar, prinsessan Leonore och prinsessan Adrienne anlände till Sverige i morse. Herr Chris O'Neill tillsammans med sonen prins Nicolas kommer att komma till Sverige på fredag. Det var planerat att hela familjen skulle anlända i dag, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Expressen.

– Prins Nicolas hade ont i öronen och då är det inte lämpligt att flyga. Därför kommer pappa Chris O'Neill med sonen på fredag.

Madeleines tuffa dag

Dagen till ära så är det Nicolas sjuårsdag! Födelsedagen blir kanske inte exakt som den lille prinsen hade önskat med tanke på hans tillstånd då han har ont i öronen. Så istället för att få fira med hela familjen så fick alltså den lille prinsen fira sin sjuårsdag tillsammans med pappa Chris i deras hem i Kalifornien, USA.

Det har inte framkommit några detaljer kring firandet men det är sannerligen inte optimalt för familjen att inte kunna fira tillsammans.

Men Madeleine får kanske arrangera ett födelsedagsfirande för lille Nicolas vid ett senare tillfälle. För på fredag beräknas det att maken Chris och lille prinsen, Nicolas landar i Stockholm!