Prinsessan Madeleines tydliga besked om barnen

prinsessan madeleines beslut om barnen

Under flera månader var det tyst från Madeleines håll. Många hade hoppats på att få se en bild på barnen under julhelgen, men blev besvikna. Nu har dock prinsessan dock brutit tystnaden med ett tydligt besked.

När kungen bestämde sig att krympa kungafamiljen på titlar var det många som hade frågor om Carl Philip och Madeleine. Hur kommer deras liv se ut utanför det kungliga strålkastarljuset? var det som frågade sig. Många var dessutom rädda för att barnens förlorade HKH-titlar skulle göra att fönstret in till de kungliga kusinernas uppväxter och små upptåg skulle stängas. Men nu visar prinsessan Madeleine motsatsen.

När Madeleine och Chris flyttade till Florida, för 1,5 år sedan, var prinsessan extremt mån om att visa upp bilder på barnen. Vi fick se storasyster Leonore uppträda för sina föräldrar i ballerinakjol och dessutom fotograferades syskontrion i halloweenkostymer på familjens veranda. Men sedan blev det tyst och från den 14 december till den 20 februari kom inte en enda bild.

Madeleine bryter tystnaden med en ny bild på Leonore

Nu i efterhand vet vi att tystnaden var tillfälle och att Madeleine hade fullt upp med att installera familjen i deras nya hus i Florida. På Leonores 6-årsdag, under torsdagen, var prinsessan tillbaka och delade med sig av en underbar bild på sin äldsta dotter. Bilden är ett tydligt besked från prinsessans sida. Även om hennes barn inte längre ska kallas kungliga högheter så kommer Madeleine att fortsätta dela med sig av bilder på dem. Inte minst under speciella tillfällen, som födelsedagar.

Foto: TT