Prinsessan Madeleines uppoffring för Chris O'Neill

prinsessan madeleine uppoffring för chris o'neill

Prinsessan Madeleine har inga inplanerade uppdrag i konungens tjänst. Den här våren lägger hon all sin energi på barnen och familjens nya hem i Miami.

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill befinner sig mitt i en flytt. Häromveckan kunde Svensk Damtidning avslöja att paret lämnar lyxvillan i Miami för ett nytt hus i samma område. Se bilderna på Florida-hemmet här!

Familjen Bernadotte/O’Neill har inte varit på besök i Stockholm på flera månader och på Madeleines Instagram är det också tyst. Det var längesedan svenska folket fick någon uppdatering från prinsessan. Men frånvaron har flera förklaringar. Förutom flytten, som förstås är extra krävande när man har tre som barn, så försöker Madeleine och Chris att inte resa så mycket just nu.

 

Prinsessan Madeleine fokuserar på flytten

Förra året gjorde prinsessan många resor till Sverige (och New York) med anledning av barnboken Stella och hemligheten och Childhoods 20-årsjubileum. Chris fick därför ta ett stort ansvar på hemmaplan eftersom paret försöker undvika att ta hjälp av nannys i vardagslivet. Men prinsessmaken har ju, även han, ett jobb som kräver sina resor och det är förmodligen därför Madeleine inte har några inbokade Sverige-besök. Det här året är det helt enkelt Chris ‘tur’ att fokusera på sitt jobb och sina arbetsresor. Medan Madeleine, med sitt goda öga för inredning, lägger energi på den nya hemmet och barnens rutiner och fritidsaktiviteter.

prinsessan madeleine chris o'neill

Madeleine och Chris sätter alltid barnen i första rummet. Den här våren är det dem som är i fokus samtidigt som familjen håller på att flytta.

Förhoppningsvis får vi dock se prinsessan i maj. Då går nämligen den årliga Childhood-dagen på Gröna Lund av stapeln.

Foto: TT