Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleines uttalande om dottern Leonores personlighet – är helt unik

21 feb, 2024, 07:00 
Prinsessan Madeleine och prinsessan Leonore
Prinsessan Madeleine bekräftar det vi alla trodde om prinsessan Leonore!
Annons

När barnen fyller år brukar prinsessan Madeleine högtidlighålla tillfället genom att lägga upp en bild på Instagram. Tack och lov gjorde hon inget undantag när hennes äldsta, prinsessan Leonore, fyllde år!

Därför lämnar kungen & Silvia Sverige • Uppgifter: Fergie & Andrew kan bli ett par igen • Nya bilden på Leonore välter internet – 3 kungliga snackisar från vecka 7!Brand logo
Därför lämnar kungen & Silvia Sverige • Uppgifter: Fergie & Andrew kan bli ett par igen • Nya bilden på Leonore välter internet – 3 kungliga snackisar från vecka 7!

Men vi fick inte ett stelt porträtt av ett uppklätt, obekvämt barn som tvingats posera framför mammas kamera. Istället sitter Leonore uppe i ett träd – alltså det minst formella sammanhang man kan tänka sig.

Prinsessan Madeleine avslöjar sanningen om Leonore

Bildtexten går hand i hand med motivet:

"Grattis på födelsedagen önskar vi vår roliga och äventyrliga tjej! Sluta aldrig klättra upp i träden som du älskar och sluta aldrig drömma om allt roligt som ligger framför dig! Vi älskar dig!", skriver Madeleine.

Annons

Det här bekräftar en misstanke vi haft länge om just Leonore. Hon är en sprallig, extremt livsglad tjej som älskar att röra på sig. Om ni behöver bevis, så har vi på Svensk Dam listat alla gånger som Leonore rymt från sina föräldrar vid olika offentliga tillställningar.

Madeleines egna ord

Madeleine har dessutom själv berättat att hennes förstfödda är ett yrväder.

– Hon har mycket energi. Det är flera lärare som säger att de aldrig har träffat ett barn som har så mycket ”free spirit”. Men nu kan jag se att när hon väl sätter sig in i saker så kan hon verkligen sitta länge och väldigt koncentrerat. Hon älskar att måla och pyssla, göra armband och halsband med pärlor. Det blir ofta en mysig stund för jag tycker också det är roligt att måla och pyssla, så det är en härlig mamma-dotter-stund vi har tillsammans, sa Madeleine i en intervju med tidningen Mama.

Annons