Prinsessan Margarets okända dotter - det här gör hon idag

Prinsessan Margaret och Antony Antony Armstrong-Jones fick två barn ihop - en son och en dotter. Här är allt vi vet om dottern - Lady Sarah Chatto.

I succéserien “The Crown” får vi följa prinsessan Margarets dekadenta liv med kärleken Antony Armstrong-Jones, Lord Snowdon. Efter det ståtliga bröllopet 1960, som var det första brittiska kungliga bröllopet som tv-sändes, var paret ett glamoröst par i 1960- och 1970-talets London.

Det skaparna bakom serien inte har valt att ta med är att paret fick två barn tillsammans som fulländade familjelyckan. En son, David Armstrong-Jones, och en dotter – Lady Sarah Armstrong-Jones, idag Lady Sarah Chatto.

Här är allt vi vet om den okända dottern!

Makarna prinsessan Margaret och Lord Snowdon med barnen David och Sarah.

Makarna prinsessan Margaret och Lord Snowdon med barnen David och Sarah.

Lady Sarah Armstrong-Jones gifte sig med skådespelaren och konstnären Daniel Chatto den 14 juli, 1994. Bröllopet ägde rum på St. Stephen Walbrook i London och sägs ha varit av den modesta sorten. Paret fick sedan två barn – Samuel David Benedict Chatto, som föddes 1996, och Arthur Robert Nathaniel Chatto, som föddes 1999.

Här är hon med sonen Samuel:

Sarah Chatto med sonen Samuel.

Sarah är själv, liksom maken, en mycket begåvad konstnär som har vunnit flera priser för sina vackra tavlor. Hon har regelbundet utställningar på The Redfern Gallery i London och är dessutom vice vd på the Royal Ballet, Storbrittaniens ledande Storbritanniens balettensemble.

Prinsessan Margarets dotter sägs stå väldigt nära sin moster, drottning Elisabeth, och besöker henne regelbundet.

Foto: TT